Νεολαίοι του CDU ζητούν την παραίτηση της Μέρκελ

Νεολαίοι του CDU ζητούν την παραίτηση της Μέρκελ Facebook Twitter
1

Την αποχώρηση της Άνγκελα Μέρκελ από την ηγεσία της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης (CDU) και την αντικατάστασή της από άλλον υποψήφιο Καγκελάριο σε περίπτωση νέων εκλογών ζητά η Νεολαία της Χριστιανικής Ένωσης του Ντίσελντορφ.


Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Bild", η τοπική οργάνωση της Νεολαίας κατηγορεί την κυρία Μέρκελ ότι έφερε το χειρότερο εκλογικό αποτέλεσμα για το κόμμα από το 1949, ενώ κατά την διάρκεια των διερευνητικών διαπραγματεύσεων έδειξε να την ενδιαφέρει η προσωπική της παραμονή στην εξουσία περισσότερο από ό,τι η ουσία των θέσεων του κόμματος.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΟΑΤΚΙ ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ

Διεθνή / Ακτιβιστές ΛΟΑΤΚΙ+ στην Καραϊβική χαιρετίζουν την ιστορική απόφαση δικαστηρίου που καταργεί νόμους της αποικιακής εποχής

«Προχωράμε προς τη σωστή κατεύθυνση» καθώς το ανώτατο δικαστήριο της Ανατολικής Καραϊβικής κρίνει αντισυνταγματικούς τους νόμους στην Αγία Λουκία για την ομοφυλοφιλική ερωτική επαφή
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Ισως να ηταν ακαμτη σε σχεση με την Ελλαδα, ομως η Μερκελ ειναι η μονη ηγετης με πυγμη και με ηθος, τυχον απομακρυνση της θα ηταν πολυ ριψοκινδυνη για την Ευρωπη του σημερα αλλα και για τον κοσμο.