Νέοι αποκεφαλισμοί από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους

Νέοι αποκεφαλισμοί από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους Facebook Twitter
1

Τέσσερις άνδρες ανακοίνωσε ότι αποκεφάλισε το Ισλαμικό Κράτος. Σύμφωνα με τους τζιχαντιστές, οι άνδρες στρατολογούσαν μαχητές για τις δυνάμεις των εθελοντών που πολεμούν στο πλευρό των κυβερνητικών δυνάμεων στο Ιράκ.

Φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η οργάνωση δείχνουν τέσσερις μαυροντυμένους άνδρες, γονατισμένους σε ένα ερημικό δρόμο και πίσω τους, όρθιους δήμιους να κρατούν μαχαίρι. Άλλες εικόνες δείχνουν στη συνέχεια τον αποκεφαλισμό.

Οι λεζάντες αναφέρουν ότι οι εκτελέσεις έγιναν στην επαρχία Σαλαχεντίν, όπου ο ιρακινός στρατός με την υποστήριξη συμμαχικών πολιτοφυλακών μάχονται για την ανακατάληψη της πόλης Τικρίτ.

Το ακριβές σημείο όπου ελήφθησαν οι φωτογραφίες δεν έχει διευκρινιστεί και η αυθεντικότητά τους δεν έχει επιβεβαιωθεί από ανεξάρτητη πηγή, σύμφωνα με το Γαλλικό πρακτορείο.

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

EUROSTAR ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΧΑΟΣ

Διεθνή / «Μιλάμε για χάος»: Επιβάτες περιγράφουν τι συνέβη μετά τη διακοπή των δρομολογίων της Eurostar μέσω Μάγχης

Μεγάλη αναστάτωση σε κεντρικούς σιδηροδρομικούς σταθμούς στο Λονδίνο, στο Παρίσι και σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις, δύο μέρες πριν από την Πρωτοχρονιά
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Αφού η αυθεντικότητα και το ακριβές σημείο είναι αδιευκρίνιστα γιατί μεταδίδεται από τα Μέσα η είδηση; μας χορηγούν την καθημερινή μας δόση απόλυτου τρόμου;