Νέες σκληρές οικονομικές κυρώσεις Τράμπ κατά της Βενεζουέλας

Νέες σκληρές οικονομικές κυρώσεις Τράμπ κατά της Βενεζουέλας Facebook Twitter
0

Διάταγμα με νέες κυρώσεις κατά της Βενεζουέλας υπέγραψε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ την Παρασκευή.

Σύμφωνα με την Washigton Post, ο Τραμπ υπέγραψε νέες, σκληρές οικονομικές κυρώσεις ενάντια στη δικτατορία της Βενεζουέλας. Οι κυρώσεις αφορούν στα κρατικά ομόλογα της Βενεζουέλας και την κρατική πετρελαϊκή εταιρεία της χώρας.

Όπως διαμηνύει η αμερικανική κυβέρνηση, «η δικτατορία Μαδούρο στερεί από τον λαό της Βενεζουέλας φαγητό και φάρμακα, ενώ φυλακίζει τη δημοκρατικά εκλεγμένη αντιπολίτευση».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τανζανία: Γιατί βυθίστηκε στο χάος μετά τις εκλογές – Αναφορές για εκατοντάδες νεκρούς

Διεθνή / Τανζανία: Γιατί βυθίστηκε στο χάος μετά τις εκλογές – Αναφορές για εκατοντάδες νεκρούς

Οι Αρχές επέβαλαν πλήρες μπλακ άουτ στο διαδίκτυο, μπλοκάροντας δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, ενώ ο στρατός περιπολεί στους δρόμους
LIFO NEWSROOM
ΓΑΛΛΙΑ ΦΟΡΟΣ ΖΟΥΚΜΑΝ ΥΠΕΡΠΛΟΥΣΙΟΙ

Διεθνή / Γαλλία: Η βουλή απέρριψε τον «φόρο Ζούκμαν» στους υπερπλούσιους

Οι Γάλλοι βουλευτές, αντιθέτως, στήριξαν ένα ηπιότερο κυβερνητικό σχέδιο για τη φορολόγηση περιουσιακών στοιχείων - «Να μην πληρώσουν οι Γάλλοι τον φόρο που δεν θέλουν να πληρώσουν οι δισεκατομμυριούχοι»
LIFO NEWSROOM