Νέες εντάσεις στην Τουρκία- Συγκρούσεις μεταξύ δυνάμεων ασφαλείας και πραξικοπηματιών

Νέες εντάσεις στην Τουρκία- Συγκρούσεις μεταξύ δυνάμεων ασφαλείας και πραξικοπηματιών Facebook Twitter
0

Συγκρούσεις ξέσπασαν μεταξύ των τουρκικών δυνάμεων ασφαλείας και πραξικοπηματιών που αντιστέκονταν στη σύλληψή τους σε περιοχή κοντά στο δεύτερο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης και σε μια αεροπορική βάση στην κεντρική Τουρκία, γνωστοποίησε Τούρκος αξιωματούχος.


Τα στελέχη των δυνάμεων επιβολής του νόμου έριξαν προειδοποιητικά πυρά σε περιοχή κοντά στο αεροδρόμιο Sabiha Gokcen στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης, οι πραξικοπηματίες δεν ανταπέδωσαν και τελικά συνελήφθησαν.


Όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, επικαλούμενο έναν Τούρκο αξιωματούχο, συγκρούσεις ξέσπασαν και σε αεροπορική βάση στο Ικόνιο, μεταξύ των δυνάμεων ασφαλείας και συμμετεχόντων στην απόπειρα πραξικοπήματος.


"Η κατάσταση βρίσκεται πλέον υπό έλεγχο" επισήμανε ο αξιωματούχος.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΕΙΣΜΟΣ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΝΕΚΡΟΙ

Διεθνή / Σεισμός 6,3R στο Αφγανιστάν: Νέος απολογισμός για νεκρούς και τραυματίες - «Αισθητός ως την Καμπούλ»

Ο νέος φονικός σεισμός έπληξε το βόρειο Αφγανιστάν έπειτα από τη σεισμική δόνηση 6 βαθμών στα τέλη Αυγούστου στις επαρχίες Κουνάρ, Λαγκμάν και Νανγκαρχάρ
LIFO NEWSROOM
Ληστεία στο Λούβρο: Έγινε από μικροεγκληματίες και όχι από επαγγελματίες, λέει η εισαγγελέας

Διεθνή / Ληστεία στο Λούβρο: «Έγινε από μικροεγκληματίες και όχι από επαγγελματίες» λέει η εισαγγελέας

Η εισαγγελέας του Παρισιού εκτιμά πως η συγκεκριμένη ληστεία δεν συνδέεται με τα ανώτερα κλιμάκια του οργανωμένου εγκλήματος και δηλώνει αισιόδοξη ότι τα κοσμήματα μπορούν να ανακτηθούν άθικτα
LIFO NEWSROOM
JK ROWLING GLAMOUR

Διεθνή / JK Rowling: Το εξώφυλλο με τις τρανς γυναίκες που την εξόργισε και η απάντηση του περιοδικού

Στο εξώφυλλο ποζάρει μια ομάδα τρανς γυναικών φορώντας μπλουζάκια «Protect the Dolls» που δημιουργήθηκαν από τον σχεδιαστή Connor Ives για να συγκεντρώσουν χρήματα για το φιλανθρωπικό ίδρυμα Trans Lifeline
LIFO NEWSROOM
«Από την ειρηνική Ευρώπη, στην Ευρώπη των όπλων»

LiFO politics / «Από την ειρηνική Ευρώπη, στην Ευρώπη των όπλων»

Ποιες πολιτικές, ποιοι σχεδιασμοί και ποια πρόσωπα βρίσκονται πίσω από την έκρηξη των αμυντικών δαπανών στην Ευρωπαϊκή Ένωση; Ποιοι είναι οι μεγάλοι λομπίστες της ευρωπαϊκής πολεμικής βιομηχανίας και πώς επηρεάζουν την ευρωπαϊκή πολιτική; Η Βασιλική Σιούτη συζητά για τα θέματα αυτά με τον Φέρρυ Μπατζόγλου, δημοσιογράφο-ανταποκριτή γερμανικών ΜΜΕ στην Αθήνα.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ