Νέα Υόρκη: Τεμαχισμένο πτώμα βρέθηκε σε βαλίτσες – Πιθανώς ανήκει σε 22χρονη

Νέα Υόρκη: Τεμαχισμένο πτώμα βρέθηκε σε βαλίτσες – Πιθανώς ανήκει σε 22χρονη Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash.
0

Ανθρώπινα μέλη βρέθηκαν σε βαλίτσες μέσα σε διαμέρισμα στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, με το τεμαχισμένο πτώμα πιθανώς να ανήκει σε μια 22χρονη.

Υπάλληλοι ασφαλείας πήγαν στο κτίριο, μετά από κλήση, για να ελέγξουν γιατί η γυναίκα που διάμενε στο διαμέρισμα δεν είχε δώσει σημεία ζωής εδώ και περίπου ένα μήνα. Ωστόσο, τους απαγορεύτηκε η είσοδος από τον φερόμενο φίλο του θύματος.

Όταν ο φίλος της γυναίκας αρνήθηκε να αφήσει τους σεκιούριτι να μπουν μέσα στο διαμέρισμα, εκείνοι είπαν ότι θα καλέσουν την αστυνομία. Στη συνέχεια, μόλις έφυγαν, δύο άνδρες βγήκαν από το σπίτι, σύμφωνα με κάμερες ασφαλείας, κρατώντας μια μαύρη τσάντα.

Οι άνδρες της υπηρεσίας ασφαλείας επέστρεψαν έπειτα στο διαμέρισμα, και κατά την είσοδο βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα: αίμα στην μπανιέρα, ένας μπαλτάς και μια φρικτή δυσοσμία.

Μετά από έρευνα της αστυνομίας βρέθηκαν δύο βαλίτσες με ανθρώπινα λείψανα. Δεν είναι σαφές αν σε αυτές υπήρχε ολόκληρο το σώμα ή ποιος είναι ακριβώς το θύμα αν και φέρεται να είναι η 22χρονη. Η έρευνα είναι σε εξέλιξη.

Με πληροφορίες από NBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η βασίλισσα Καμίλα θα εκπροσωπήσει τον Κάρολο στο μνημόσυνο για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο

Διεθνή / Η βασίλισσα Καμίλα θα εκπροσωπήσει τον Κάρολο στο μνημόσυνο για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο

Την Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου η επιμνημόσυνη δέηση στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο Κάστρο του Ουίνδσορ - Απών ο βασιλιάς Κάρολος μετά την ανακοίνωση πως διαγνώστηκε με καρκίνο
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Η χήρα του Ναβάλνι κατηγορεί τον Πούτιν πως κρατά σε ομηρία την σορό του συζύγου της

Διεθνή / Η χήρα του Ναβάλνι κατηγορεί τον Πούτιν πως κρατά σε ομηρία την σορό του συζύγου της

«Τον βασανίσατε όσο ζούσε, τώρα τον βασανίζετε και μετά θάνατον», λέει η χήρα του Ναβάλνι σε νέο βίντεο που ανάρτησε το Σάββατο και μέσω του οποίου εξαπολύει πυρά κατά του Πούτιν -  Τίτλος του βίντεο «Η ψεύτικη πίστη του Πούτιν»
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ