Νέα δήλωση Τραμπ μετά την απόπειρα δολοφονίας: «Πιο σημαντικό από ποτέ να είμαστε ενωμένοι»

Νέα δήλωση Τραμπ μετά την απόπειρα δολοφονίας: «Πιο σημαντικό από ποτέ να είμαστε ενωμένοι» Facebook Twitter
Ντόναλντ Τραμπ / Φωτ.: EPA
0

Ο Ντόναλντ Τραμπ ευχαρίστησε τους υποστηρικτές του για τις «σκέψεις και τις προσευχές» τους, στο δεύτερο δημόσιο σχόλιό του μετά την απόπειρα δολοφονίας του. 

«Μόνο ο Θεός ήταν αυτός που απέτρεψε να συμβεί το αδιανόητο. Εμείς δεν θα φοβηθούμε, αλλά αντίθετα θα παραμείνουμε ανθεκτικοί στην πίστη μας και προκλητικοί απέναντι στην κακία», έγραψε ο πρώην πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ σε ανάρτησή του στο Truth Social.

«Προσευχόμαστε για την ανάρρωση όσων τραυματίστηκαν και κρατάμε στις καρδιές μας τη μνήμη του πολίτη που σκοτώθηκε με τόσο φρικτό τρόπο» ανέφερε, προσθέτοντας ότι είναι πιο σημαντικό από ποτέ «να είμαστε ενωμένοι». 

«Αγαπώ πραγματικά τη χώρα μας και σας αγαπώ όλους και ανυπομονώ να μιλήσω στο μεγάλο μας έθνος αυτή την εβδομάδα από το Ουισκόνσιν» κατέληξε ο Τραμπ. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας δηλώνει πως οι ΗΠΑ είναι «απολύτως ικανές να ξαναρχίσουν τις επιθέσεις στο Ιράν»

Διεθνή / ΗΠΑ: Ο υπουργός Άμυνας δηλώνει πως είμαστε «απολύτως ικανοί να ξαναρχίσουμε τις επιθέσεις στο Ιράν»

Ο Πιτ Χέγκσεθ τόνισε ακόμη ότι ο Ντόναλντ Τραμπ παραμένει «υπομονετικός» και επιδιώκει μια «μεγάλη συμφωνία» που θα εγγυάται ότι το Ιράν δεν θα αποκτήσει πυρηνικό όπλο
THE LIFO TEAM
ΟΗΕ ΡΩΣΙΑ ΙΣΤΑΗΛ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΒΙΑ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ

Διεθνή / Ο ΟΗΕ προσθέτει το Ισραήλ και τη Ρωσία στη «μαύρη λίστα» για σεξουαλική βία εν μέσω συγκρούσεων

Ο οργανισμός αναφέρει περιστατικά κακοποίησης, συμπεριλαμβανομένου του βιασμού ανδρών κρατουμένων, από τις δυνάμεις ασφαλείας κυβερνήσεων που έχουν εμποδίσει την πρόσβαση των ερευνητών του ΟΗΕ
THE LIFO TEAM
ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Διεθνή / Ιράν: Ο Τραμπ αποχώρησε από τη συνεδρίαση χωρίς την «τελική απόφαση» που δεσμεύτηκε ότι θα έπαιρνε

Νωρίτερα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι σκόπευε να λάβει μια «οριστική απόφαση» σε σχέση με την ενδεχόμενη συμφωνία με το Ιράν - Η αντίδραση της Τεχεράνης στην επιμονή του για τα πυρηνικά
THE LIFO TEAM