Μπερνάρ Αρνό: Ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο ερευνάται για ξέπλυμα χρήματος

Μπερνάρ Αρνό: Ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο ερευνάται για ξέπλυμα χρήματος Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, ο Μπερνάρ Αρνό, βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες για ξέπλυμα χρήματος στο Παρίσι. 

Η εισαγγελία του Παρισιού ερευνά οικονομικές συναλλαγές στις οποίες εμπλέκονται τόσο ο Μπερνάρ Αρνό όσο και ο Ρώσος επιχειρηματίας Νικολάι Σαρκίσοφ, σύμφωνα με το γραφείο του εισαγγελέα.

Μάλιστα, η γαλλική εφημερίδα Le Monde ανέφερε την Πέμπτη ότι ο Σαρκίσοφ είχε αποκτήσει ακίνητα σε πολυτελές θέρετρο των Άλπεων μέσω μιας σύνθετης συναλλαγής στην οποία ο Μπερνάρ Αρνό, μέσω μιας από τις εταιρείες του, είχε παράσχει δάνειο.

Ο εκπρόσωπος του Αρνό αρνήθηκε να σχολιάσει, όπως και η πλευρά του Σαρκίσοφ. 

Η εφημερίδα Le Monde είχε επικαλεστεί πρόσωπο που βρίσκεται κοντά στον Αρνό, λέγοντας ότι η συναλλαγή πραγματοποιήθηκε με σεβασμό στη γαλλική νομοθεσία. 

Με πληροφορίες από Reuters

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εντολή Τραμπ στα αεροδρόμια: Τα στοιχεία των επιβατών να δίνονται στην ICE

Διεθνή / Εντολή Τραμπ στα αεροδρόμια: Τα στοιχεία των επιβατών να δίνονται στην ICE

Μέχρι σήμερα, οι αεροπορικές εταιρείες παρείχαν στοιχεία επιβατών στην Υπηρεσία Ασφάλειας Μεταφορών κυρίως για ελέγχους που σχετίζονται με την τρομοκρατία και την εθνική ασφάλεια
THE LIFO TEAM