Μπερλουσκόνι για κορωνοϊό: Δίνω μάχη για να ξεπεράσω αυτή την ασθένεια, είναι πραγματική κόλαση

Μπερλουσκόνι για κορωνοϊό: Δίνω μάχη για να ξεπεράσω αυτή την ασθένεια, είναι πραγματική κόλαση Facebook Twitter
EPA
0

«Πραγματική κόλαση» χαρακτήρισε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι τον κορωνοϊό, σε μήνυμά του από το νοσοκομείο του Μιλάνου, στο οποίο νοσηλεύεται εδώ και πέντε ημέρες.

«Δίνω μάχη για να ξεπεράσω αυτή την ασθένεια, που είναι πραγματική κόλαση, είναι τρομερά άσχημη. Από τις χιλιάδες ασθενών που εξετάσθηκαν στο Σαν Ραφαέλε, είμαι ο πέμπτος σε ό,τι αφορά το ιικό φορτίο. Έβαλα τα δυνατά μου και ελπίζω πραγματικά να καταφέρω να γίνω καλά», είπε ο 84χρονος, μιλώντας σε γερουσιαστές του κόμματός του, Forza Italia.

Ο Μπερλουσκόνι τους δήλωσε ότι θέλει να πάρει μέρος στην τελευταία εβδομάδα της εκστρατείας για τις περιφερειακές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, επειδή φοβάται τη αποχή και διότι «πρέπει να ηττηθεί αυτή η κυβέρνηση ανίκανων».

Έκλεισε το μήνυμά του με μια αναφορά στον Πλάτωνα, λέγοντας «η ψήφος αποτελεί ηθική υποχρέωση, όπως είχε πει και ο μεγάλος Έλληνας φιλόσοφος στους Αθηναίους, διότι σε όποιον επιλέγει την αποχή, του αξίζει μια κυβέρνηση ανίκανων».

Εκτός από τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, θετικά στον κορωνοϊό ήταν και τα τεστ τριών εκ των παιδιών του. Μετά την 36χρονη Μπάρμπαρα και τον 31χρονο Λουίτζι, θετική στον ιό βρέθηκε και η 54χρονη Μαρίνα Μπερλουσκόνι, σύμφωνα με το Ansa.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

 

 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Καμιά λύση» για τα κατεχόμενα ουκρανικά εδάφη μετά τις συνομιλίες Πούτιν και Γουίτκοφ

Διεθνή / «Καμία λύση» για τα κατεχόμενα ουκρανικά εδάφη μετά τις συνομιλίες Πούτιν και Γουίτκοφ

Ο Στιβ Γουίτκοφ, συνοδευόμενος από τον Τζάρεντ Κούσνερ, συζητούσε επί σχεδόν πέντε ώρες στο Κρεμλίνο με τον ρώσο ηγέτη σχετικά με το σχέδιο της Ουάσιγκτον που σκοπός του ειναι να τερματίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία
LIFO NEWSROOM
Ο Πούτιν συναντά Γουίτκοφ και Κούσνερ μετά τις δηλώσεις ότι η Ρωσία είναι έτοιμη για ενδεχόμενο πόλεμο με την Ευρώπη

Διεθνή / Ο Πούτιν συναντά Γουίτκοφ και Κούσνερ μετά τις δηλώσεις για το ενδεχόμενο πολέμου με την Ευρώπη

Της συνάντησης, προηγήθηκαν οι δηλώσεις Πούτιν ότι: «Δεν πρόκειται να πολεμήσουμε με την Ευρώπη, αλλά αν η Ευρώπη θέλει να πολεμήσει μαζί μας, είμαστε έτοιμοι τώρα»
LIFO NEWSROOM
Dave Coulier: Διαγνώστηκε με νέο τύπο καρκίνου 7 μήνες αφού κέρδισε τη μάχη με το λέμφωμα non-Hodgkin

Διεθνή / Dave Coulier: Διαγνώστηκε με νέο τύπο καρκίνου 7 μήνες αφού κέρδισε τη μάχη με το λέμφωμα non-Hodgkin

«Νιώθεις αυτή την ανακούφιση του “ουάου, έφυγε”, και μετά να κάνεις μια εξέταση που δείχνει ότι τώρα έχεις έναν άλλο τύπο καρκίνου», μοιράστηκε ο ηθοποιός του «Full House»
LIFO NEWSROOM
Σχεδόν 1 στις 4 γυναίκες πιστεύει ότι οι άνδρες τυγχάνουν καλύτερης μεταχείρισης από τους επαγγελματίες υγείας

Διεθνή / Ευρώπη: 1 στις 4 γυναίκες πιστεύει ότι οι άνδρες τυγχάνουν καλύτερης μεταχείρισης από τους επαγγελματίες υγείας

Οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να ζητήσουν ιατρική βοήθεια από τους άνδρες, ωστόσο πολλές πιστεύουν ότι λαμβάνουν χειρότερη φροντίδα, σύμφωνα με νέα έκθεση
LIFO NEWSROOM