Μήνυση κατά της Universal Pictures για ταινία χωρίς την Ana de Armas - «Ήταν μόνο στο τρέιλερ»

Μήνυση κατά της Universal Pictures για ταινία χωρίς την Ana de Armas - «Ήταν μόνο στο τρέιλερ» Facebook Twitter
Πηγή φωτογραφίας: ΕΡΑ
0

Δύο Αμερικανοί θαυμαστές της Κουβανο-ισπανής ηθοποιού Άνα ντε Άρμας κατέθεσαν μήνυση κατά της Universal Studios, υποστηρίζοντας πως εξαπατήθηκαν καθώς νοίκιασαν την ταινία αφότου είδαν την ηθοποιό στο τρέιλερ. 

Οι Conor Woulfe και Peter Rosza υποστηρίζουν πως πλήρωσαν έκαστος 3.99 δολάρια για την κωμωδία Yesterday, για να ανακαλύψουν όμως προς μεγάλη τους απογοήτευση πως οι σκηνές με την αγαπημένη τους ηθοποιό είχαν αφαιρεθεί στο final cut της ταινίας. 

Τώρα, ζητούν αποζημίωση 5 εκατ. δολαρίων για λογαριασμό όλων των εξαπατηθέντων θεατών από τα διάσημα στούντιο του Χόλιγουντ - που προσώρας δεν έχουν σχολιάσει το ζήτημα. 


Σύμφωνα με τους ίδιους, έγιναν θύματα ενός παραπλανητικού μάρκετινγκ, με τα Universal Studio «να χρησιμοποιούν τη φήμη, την ακτινοβολία και το ταλέντο της Άρμα» για να προωθήσουν μια ταινία στην οποία δεν έπαιζε. 


«Παρότι οι εναγόμενοι συμπεριέλαβαν σκηνές με την κα. ντε Άρμας στο διαφημιστικό τρέιλερ για την προώθηση του Yesterday και την προσέλκυση πωλήσεων και ενοικιάσεων της ταινίας, η κα. Άρμας δεν παίζει στην ταινία και δεν έπαιζε ποτέ στη βερσιόν της ταινίας που έχει κυκλοφορήσει δημόσια» αναφέρεται στη μήνυση που κατατέθηκε χθες στην Καλιφόρνια. 


Το Yesterday πραγματεύεται την ιστορία ενός τραγουδιστή και τραδουδοποιού που τραυματίζεται στο κεφάλι κι όταν συνέρχεται, ανακαλύπτει πως είναι το μόνο άτομο στη Γη που θυμάται τους Beatles

H Ana de Armas -που εμφανίστηκε στον τελευταίο Μποντ, No Time to Die- θα υποδυόταν το ειδύλλιο του τραγουδιστή στην κωμωδία. Όμως, οι σκηνές με την 33χρονη κόπηκαν στο μοντάζ, πιθανώς επειδή στο κοινό δεν άρεσε η πτυχή αυτή της ιστορίας. 

Ο σεναριογράφος Ρίτσαρντ Κέρτις είχε δηλώσει το 2019 πως επρόκειτο για ένα «τραυματικό κατ» καθώς η δε Άρμας ήταν «τέλεια» στον ρόλο. 


Με πληροφορίες από BBC 
 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ