Το μικρόφωνο «πρόδωσε» τον Μπάιντεν- Έβρισε δημοσιογράφο του Fox News

Το μικρόφωνο «πρόδωσε» τον Μπάιντεν- Έβρισε δημοσιογράφο του Fox News Facebook Twitter
Πηγή φωτό EPA
0

Τα μικρόφωνα πρόδωσαν τον Τζο Μπάιντεν, καθώς ακούστηκε να βρίζει δημοσιογράφο του Fox News, σε εκδήλωση στον Λευκό Οίκο. 

Ο Αμερικανός πρόεδρος είχε μόλις ολοκληρώσει τις δηλώσεις του πριν από τη συνεδρίαση του συμβουλίου Ανταγωνισμού και οι δημοσιογράφοι απομακρύνονταν, όταν ο Πίτερ Ντούσι έκανε φωνάζοντας άλλη μία ερώτηση: «Πιστεύετε ότι ο πληθωρισμός είναι πολιτικό εμπόδιο για τις ενδιάμεσες εκλογές;», ρώτησε τον Μπάιντεν. 

«Είναι μεγάλο πλεονέκτημα», είπε ο πρόεδρος σαρκαστικά, σαν να μιλάει στον εαυτό του. «Περισσότερος πληθωρισμός. Τι ηλίθιο κάθαρμα», συμπλήρωσε, προφανώς χωρίς να συνειδητοποιήσει ότι το μικρόφωνό του είναι ακόμη ανοιχτό. 

Ο Ντούσι είναι ανταποκριτής του Fox News στον Λευκό Οίκο, που κοντράρεται συχνά με τον Μπάιντεν, όμως ο πρόεδρος συνήθως φαίνεται περισσότερο να διασκεδάζει παρά να εκνευρίζεται με αυτό, σημειώνουν οι New York Times. 

Περίπου μία ώρα μετά το περιστατικό, ο Αμερικανός πρόεδρος τηλεφώνησε στον δημοσιογράφο, σύμφωνα με τον Ντούσι. «Είπε “δεν είναι κάτι προσωπικό, φιλαράκι”», δήλωσε ο ρεπόρτερ μιλώντας στο Fox News. «Του είπα ότι πάντα θα προσπαθώ να τον ρωτήσω κάτι διαφορετικό από τους υπόλοιπους και μου είπε “πρέπει να το κάνεις”». 

Όταν ο παρουσιαστής Σον Χάνιτι ρώτησε τον Ντούσι αν ο Αμερικανός πρόεδρος του ζήτησε συγγνώμη, ο δημοσιογράφος γέλασε και συμπλήρωσε: «Σον, ο κόσμος είναι στο χείλος του Γ’ Παγκοσμίου πολέμου με όλα αυτά που γίνονται. Εκτιμώ ότι ο πρόεδρος βρήκε λίγα λεπτά, ενώ ήταν ακόμη στο γραφείο, για να με πάρει τηλέφωνο και να ηρεμήσει τα πνεύματα». 


 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ