Το μικρόφωνο «πρόδωσε» τον Μπάιντεν- Έβρισε δημοσιογράφο του Fox News

Το μικρόφωνο «πρόδωσε» τον Μπάιντεν- Έβρισε δημοσιογράφο του Fox News Facebook Twitter
Πηγή φωτό EPA
0

Τα μικρόφωνα πρόδωσαν τον Τζο Μπάιντεν, καθώς ακούστηκε να βρίζει δημοσιογράφο του Fox News, σε εκδήλωση στον Λευκό Οίκο. 

Ο Αμερικανός πρόεδρος είχε μόλις ολοκληρώσει τις δηλώσεις του πριν από τη συνεδρίαση του συμβουλίου Ανταγωνισμού και οι δημοσιογράφοι απομακρύνονταν, όταν ο Πίτερ Ντούσι έκανε φωνάζοντας άλλη μία ερώτηση: «Πιστεύετε ότι ο πληθωρισμός είναι πολιτικό εμπόδιο για τις ενδιάμεσες εκλογές;», ρώτησε τον Μπάιντεν. 

«Είναι μεγάλο πλεονέκτημα», είπε ο πρόεδρος σαρκαστικά, σαν να μιλάει στον εαυτό του. «Περισσότερος πληθωρισμός. Τι ηλίθιο κάθαρμα», συμπλήρωσε, προφανώς χωρίς να συνειδητοποιήσει ότι το μικρόφωνό του είναι ακόμη ανοιχτό. 

Ο Ντούσι είναι ανταποκριτής του Fox News στον Λευκό Οίκο, που κοντράρεται συχνά με τον Μπάιντεν, όμως ο πρόεδρος συνήθως φαίνεται περισσότερο να διασκεδάζει παρά να εκνευρίζεται με αυτό, σημειώνουν οι New York Times. 

Περίπου μία ώρα μετά το περιστατικό, ο Αμερικανός πρόεδρος τηλεφώνησε στον δημοσιογράφο, σύμφωνα με τον Ντούσι. «Είπε “δεν είναι κάτι προσωπικό, φιλαράκι”», δήλωσε ο ρεπόρτερ μιλώντας στο Fox News. «Του είπα ότι πάντα θα προσπαθώ να τον ρωτήσω κάτι διαφορετικό από τους υπόλοιπους και μου είπε “πρέπει να το κάνεις”». 

Όταν ο παρουσιαστής Σον Χάνιτι ρώτησε τον Ντούσι αν ο Αμερικανός πρόεδρος του ζήτησε συγγνώμη, ο δημοσιογράφος γέλασε και συμπλήρωσε: «Σον, ο κόσμος είναι στο χείλος του Γ’ Παγκοσμίου πολέμου με όλα αυτά που γίνονται. Εκτιμώ ότι ο πρόεδρος βρήκε λίγα λεπτά, ενώ ήταν ακόμη στο γραφείο, για να με πάρει τηλέφωνο και να ηρεμήσει τα πνεύματα». 


 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / 250 χρόνια ΗΠΑ: Ο Τραμπ το κεντρικό πρόσωπο των εορτασμών της επετείου, μετά την αποχώρηση καλλιτεχνών

Ο Αμερικανός πρόεδρος σχολίασε τις αποχωρήσεις λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «προσελκύει περισσότερο κόσμο από τον Έλβις Πρίσλεϊ» και μάλιστα «χωρίς κιθάρα»
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΣΤΡΟ BEAUFORT

Διεθνή / Λίβανος: Ο ισραηλινός στρατός κατέλαβε το στρατηγικής σημασίας Κάστρο Beaufort

Λόγω της δεσπόζουσας θέσης του, το μεσαιωνικό φρούριο χρησιμοποιήθηκε ως στρατιωτικό οχυρό και υπήρξε στόχος πολλών μαχών και βομβαρδισμών, ιδιαίτερα κατά τον πόλεμο του Λιβάνου με το Ισραήλ το 1982
THE LIFO TEAM