Μία στις 12.607.306: Διέψευσε τις πιθανότητες και κέρδισε τη λοταρία – Το λάθος που τον βοήθησε

Μία στις 12.607.306: Διέψευσε τις πιθανότητες και κέρδισε τη λοταρία – Το λάθος που τον βοήθησε Facebook Twitter
Φωτ.: Iowa Lottery
0

Εκατομμυριούχος από λάθος ένας άνδρας από τον Άιοβα των ΗΠΑ που κέρδισε στη λοταρία Mega Millions.

Ο 40χρονος Josh Buster κέρδισε το ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων στη λοταρία καθώς η ταμίας που τον εξυπηρέτησε έκανε λάθος στο δελτίο του.

Ο σεφ από το Γουέστ Μπέρλινγκτον τής ζήτησε ένα δελτίο με πέντε επιλογές αριθμών, αλλά εκείνη του εκτύπωσε μόνο μία. Όταν το κατάλαβε, εκτύπωσε και τις άλλες τέσσερις σε δεύτερο δελτίο.

Μόλις ο Buster αντιλήφθηκε πως είχε τους τυχερούς αριθμούς, δεν μπορούσε να το πιστέψει. 

«Συνήθως δεν είμαι τυχερός και πίστεψα ότι ήταν λάθος. Έψαξα στο Google τους αριθμούς της λοταρίας, για να βεβαιωθώ ότι ήταν σωστοί οι αριθμοί, και σιγουρεύτηκα. Την υπόλοιπη ημέρα περίμενα να ξυπνήσω από τ΄όνειρο» εκμυστηρεύτηκε ο 40χρονος σεφ, σύμφωνα με το CNN.

Σύμφωνα με τον ίδιο το λάθος που έγινε κατά την εκτύπωση ήταν το «μυστικό» της επιτυχίας του καθώς, όπως είπε, «νιώθω ότι άλλαξε τους αριθμούς που θα μου τύχαιναν εάν τους είχε βάλει όλους σε ένα δελτίο».

Όσο για το πώς σκέφτεται να ξοδέψει τα κέρδη, σκοπεύει να πληρώσει τις δόσεις του αυτοκινήτου του, την υποθήκη του σπιτιού της μητέρας του και να κρατήσει τα υπόλοιπα για τη συνταξιοδότησή του.

«Δεν θα έχω πλέον οικονομικές ανησυχίες» είπε.

Σημειώνεται πως οι πιθανότητες να κερδίσει κάποιος το ποσό του 1 εκατ. στο Mega Millions της Άιβα είναι μόλις 1 στις 12.607.306, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της λοταρίας.

Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ