Μια γυναίκα υποψήφια για την ρωσική προεδρία - Ποια είναι η Ξένια Σαμπτσάκ

Μια γυναίκα υποψήφια για την ρωσική προεδρία - Ποια είναι η Ξένια Σαμπτσάκ Facebook Twitter
1

Η γνωστή Ρωσίδα τηλεπαρουσιάστρια και υποψήφια για την ρωσική προεδρία Ξένια Σαμπτσάκ κατά την διάρκεια τηλεοπτικού ντιμπέϊτ που μετέδωσε σήμερα το κρατικό κανάλι 'Ρωσία 1, δήλωσε, ότι πρόεδρος της Ρωσίας πρέπει να γίνει γυναίκα γιατί μια γυναίκα όπως είπε ενδιαφέρεται περισσότερο για τον κοινωνικό τομέα παρά για τους πυραύλους.

«Γιατί μια γυναίκα πρέπει να γίνει πρόεδρος σ' αυτή την χώρα;» διερωτήθηκε η Σαμπτσάκ η οποία φιλοδοξεί να γίνει ο θυληκός Πούτιν αλλά με κοινωνικό πρόσημο, για να δώσει την ακόλουθη απάντηση:

«Επειδή μόνο οι άνδρες μπορούν να ασχολούνται με αυτούς τους πυραύλους οι οποίοι πετούν κατά κάποιο τρόπο. Αυτό δεν ενδιαφέρει κανέναν, το ενδιαφέρον είναι να ασχοληθεί κάποιος με τον κοινωνικό τομέα, με την κοινωνική κατοικία, την οποία προτίθεμαι να εισάγω ως θεσμό στην χώρα μας.

Μια γυναίκα υποψήφια για την ρωσική προεδρία - Ποια είναι η Ξένια Σαμπτσάκ Facebook Twitter

Υπάρχουν άνθρωποι σε όλη την χώρα που ζουν σε παράγκες και τα έχω δει εγώ η ίδια. Ιατρική περίθαλψη, φυσιολογική περίθαλψη, δωρεάν ιατρική περίθαλψη, παιδεία είναι τα ζητήματα με τα οποία πρέπει να ασχοληθούμε και όχι με το μέχρι πού μπορούν να πετάξουν οι πύραυλοι. Και όλα αυτά οδηγούν στο ότι παράγουμε όπλα και πουλάμε πετρέλαιο και δεν μπορούμε να παράγουμε τίποτα στον τομέα της υψηλής τεχνολογίας», δήλωσε η Σαμπτσάκ.

Ποια είναι

Η υποψήφια ωστόσο είναι ένα αρκετά αμφιλεγόμενο πρόσωπο στην Ρωσία. Πολύ γνωστή για προκλητικές φωτογραφήσεις και όχι μόνο, ενώ έχει συμμετέχει σε ριάλιτι της ρωσικής τηλεόρασης και πολύ την παρομοιάζουν με την Τσιτσιολίνα.

Μια γυναίκα υποψήφια για την ρωσική προεδρία - Ποια είναι η Ξένια Σαμπτσάκ Facebook Twitter

Ενδεικτικό των αντιδράσεων που έχει προκαλέσει η υποψηφιότητά της είναι ότι πρόσφατα ο ηγέτης του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος της Ρωσίας και υποψήφιος για την ρωσική προεδρία Βλαντίμιρ Ζιρινόφσκι κατά την διάρκεια ενός τηλεοπτικού ντιμπέιτ, επιτέθηκε επανειλημμένα στην Ξένια Σαμπτσάκ, χρησιμοποιώντας σκληρές εκφράσεις, με αποτέλεσμα η γνωστή Ρωσίδα τηλεπαρουσιάστρια να τον περιλούσει με νερό.

Ο Ζιρινόφσκι την αποκάλεσε «ηλίθια» και πρόσθεσε: «Δεν πρέπει να φέρνουν εδώ κορίτσια του δρόμου. Όλη αυτή τη βρωμιά...Το τηλεριάλιτι «Ντομ-2 είναι μια διαφθορά..»

Διεθνή
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Υπάλληλος καφετέριας έσπασε με σφυρί το παρμπρίζ πελάτη που της πέταξε τον καφέ

Διεθνή / ΗΠΑ: Υπάλληλος καφετέριας έσπασε με σφυρί το παρμπρίζ πελάτη που της πέταξε τον καφέ

Στο βίντεο που ανέβασε η ίδια η Έμα υποστήριξε ότι αντέδρασε έτσι γιατί ένιωσε ότι κινδυνεύει, ενώ υπογράμμισε πως ο άνδρας την απείλησε λέγοντάς της πως «δεν πρόκειται να λείψεις σε κανέναν»
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
"Επειδή μόνο οι άνδρες μπορούν να ασχολούνται με αυτούς τους πυραύλους οι οποίοι πετούν κατά κάποιο τρόπο"Mιλάμε για επιστημονικά επιχειρήματα, όχι αστεία.