Μεξικό: Ένας άνδρας αυτοκτόνησε αμέσως μετά την απέλασή του από τις ΗΠΑ

Μεξικό: Ένας άνδρας αυτοκτόνησε αμέσως μετά την απέλασή του από τις ΗΠΑ Facebook Twitter
0

Ένας Μεξικανός αυτοκτόνησε μόλις λίγα λεπτά αφού απελάθηκε από τις ΗΠΑ πέφτοντας από μια γέφυρα στην Τιχουάνα στο βορειοδυτικό Μεξικό, όπως ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές.

 

Ο άνδρας, που απελάθηκε από τις ΗΠΑ στις 08:20 τοπική ώρα, «έπεσε από μια γέφυρα» που βρίσκεται λίγα μέτρα από τα σύνορα, εξήγησε ο Μάρκο Αντόνιο Σοτομαγιόρ τοπικός αξιωματούχος αρμόδιος για τη δημόσια ασφάλεια.

 

Σύμφωνα με την ταυτότητα που βρέθηκε στη σορό, ο άνδρας ονομάζεται Γκουανταλούπας Ολίβας Βαλένσια, 44 ετών, με καταγωγή από την Πολιτεία Σιναλόα στο βορειοδυτικό Μεξικό, μια περιοχή όπου μαίνονται βίαιες συγκρούσεις που συνδέονται με τη διακίνηση ναρκωτικών.

 

Όπως δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες, ο άνδρας έμοιαζε «πολύ τρομαγμένος μετά την απέλασή του σε αυτή την πόλη όπου δεν γνώριζε κανέναν».

 

Ένας αξιωματούχος που έχει γνώση της υπόθεσης δήλωσε ότι αυτή ήταν η τρίτη φορά που απευλαυνόταν ο άνδρας.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΝΔΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Διεθνή / EE και Ινδία έκλεισαν «τη μητέρα όλων των συμφωνιών»: Ελεύθερο εμπόριο μετά από 19 χρόνια διαπραγματεύσεων

Η συμφωνία αφορά εμπορικές ροές μεταξύ της ΕΕ και της πολυπληθέστερης χώρας του κόσμου, με τις δύο πλευρές να συνδέουν το οικονομικό σκέλος με στενότερη συνεργασία σε τομείς ασφάλειας
THE LIFO TEAM
Εξαφανισμένα σώματα, μαζικές ταφές και 30.000 νεκροί: Ποια είναι η αλήθεια για τον αριθμό των θυμάτων στο Ιράν;

Διεθνή / Εξαφανισμένα σώματα, μαζικές ταφές και 30.000 νεκροί: Ποια είναι η αλήθεια για τον αριθμό των θυμάτων στο Ιράν;

Καταθέσεις γιατρών και εργαζομένων σε νεκροτομεία και νεκροταφεία φέρνουν στο φως μια μαζική κρατική επιχείρηση συγκάλυψης των συστηματικών δολοφονιών διαδηλωτών
THE LIFO TEAM