Μέρκελ: Εγώ ήθελα να ανοίξω εστιατόριο

Μέρκελ: Εγώ ήθελα να ανοίξω εστιατόριο Facebook Twitter
1

Η Γερμανίδα καγκελάριος είχε εξετάσει στα φοιτητικά της χρόνια το ενδεχόμενο να γίνει επιχειρηματίας, όπως είπε σε συνέντευξή της στο περιοδικό WirtschaftsWoche (WiWo) το οποίο κυκλοφορεί σήμερα.

 

"Οργανώναμε ως φοιτητές ντισκοτέκ στο σύλλογο των φοιτητών. Δούλευα εκεί και σκέφτηκα ότι θα μπορούσα κι γω να ανοίξω ένα ωραίο εστιατόριο. Μετά τη γερμανική ενοποίηση είχα όμως να κάνω πολλά, διότι έγινα αμέσως υπουργός. Με συναρπάζει σε επιχειρηματίες και επιχειρήσεις το γεγονός ότι ακόμα και όταν έχουν επιτυχία δεν μένουν στάσιμοι, αλλά συνεχίζουν, έχουν ξανά και ξανά μια νέα ιδέα, θέλουν να αναπτυχθούν", είπε σε συνέντευξή της στο γερμανικό περιοδικό.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Αννα Γουίντουρ ξαναπαίρνει το Devil Wears Prada στα χέρια της

Διεθνή / Για σένανε μπορώ τη Vogue να προδώσω: όταν η Άννα Γουίντουρ συνάντησε ξανά τη Μιράντα Πρίστλι

Η Vogue ενώνει στο εξώφυλλο του Μαΐου της Vogue την Άννα Γουίντουρ και τη Μέριλ Στριπ, λίγο πριν από το The Devil Wears Prada 2 και το Met Gala, ξαναφέρνοντας στο προσκήνιο τον μύθο που συνοδεύει την ταινία εδώ και είκοσι χρόνια.
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΤΡΑΜΠ ΤΕΛΕΣΗΓΡΑΦΟ

Διεθνή / Ιράν: Κάλεσμα για ανθρώπινες αλυσίδες γύρω από τις ενεργειακές εγκαταστάσεις, καθώς πλησιάζει η προθεσμία Τραμ

Η Τεχεράνη καλεί πολίτες να «προστατεύσουν» ενεργειακές εγκαταστάσεις, ενώ ο πρόεδρος Πεζεσκιάν δηλώνει ότι 14 εκατομμύρια είναι έτοιμοι να πολεμήσουν
THE LIFO TEAM