Μεντβέντεφ: Εντελώς παλαβή η Δύση - Πιο κοντά ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος

Μεντβέντεφ: Εντελώς παλαβή η Δύση - Πιο κοντά ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος Facebook Twitter
Φωτ.: COMPIC
0

Τη νέα αύξηση της στρατιωτικής βοήθειας του ΝΑΤΟ προς την εμπόλεμη Ουκρανία σχολίασε ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ προειδοποιώντας για Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο. 

Συγκεκριμένα, ο κορυφαίος αξιωματούχος, που θεωρείται από διπλωμάτες ότι εκφράζει τον τρόπο σκέψης της ρωσικής ελίτ, αναφέρθηκε στα αποτελέσματα της πρώτης ημέρας της συνόδου του ΝΑΤΟ στο Βίλνιους όπου τα κράτη μέλη υποσχέθηκαν στο Κίεβο περισσότερα όπλα και οικονομική βοήθεια.

Ο Μεντβέντεφ επέμεινε στο ότι η βοήθεια της Δύσης δεν θα εμποδίσει την επίτευξη των στόχων που έθεσε η Μόσχα όταν εξαπέλυσε αυτή που το Κρεμλίνο βάφτισε ως «ειδική στρατιωτική επιχείρηση», δηλαδή την εισβολή στην Ουκρανία.

«Η εντελώς παλαβή Δύση δεν μπορούσε να συμφωνήσει σε τίποτε άλλο [...] Στην πραγματικότητα, αυτό είναι αδιέξοδο. Ο Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος έρχεται πιο κοντά», ανέφερε ο κ Μεντβέντεφ μέσω της πλατφόρμας Telegram.

«Τι σημαίνουν όλα αυτά για εμάς; Όλα είναι προφανή. Η ειδική στρατιωτική επιχείρηση θα συνεχιστεί με τους ίδιους στόχους», πρόσθεσε.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ, Reuters

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζιζέλ Πελικό: «Ένιωσα συντετριμμένη από τη φρίκη αλλά δεν νιώθω θυμό»

Διεθνή / Ζιζέλ Πελικό: «Ένιωσα συντετριμμένη από τη φρίκη αλλά δεν νιώθω θυμό»

Η 73χρονη δηλώνει αποφασισμένη να βρει απαντήσεις για να θεραπευτεί - «Θέλω να επισκεφθώ τον πρώην σύζυγό μου για να έχω απαντήσεις. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω, αλλά πρέπει να τον κοιτάξω κατάματα»
THE LIFO TEAM
Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ήθελε τον πρίγκιπα Άντριου εκτός βασιλικής οικογένειας χρόνια του αφαιρέσουν τους τίτλους

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ήθελε τον πρίγκιπα Άντριου εκτός βασιλικής οικογένειας χρόνια πριν του αφαιρέσουν τους τίτλους

Σύμφωνα με τις πληροφορίες είχε εκφράσει ανοιχτά τις ανησυχίες του στον βασιλιά Κάρολο, μετά την περιβόητη συνέντευξη του Άντριου το 2019 στο BBC, σχετικά με τις σχέσεις του με τον Τζέφρι Επστάιν
THE LIFO TEAM
ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΝΤΕΛΣΙ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ

Διεθνή / Βενεζουέλα: Ο Τραμπ αναγνώρισε την κυβέρνηση Ροντρίγκες - Έδωσε άδεια για εξορύξεις σε πέντε πετρελαϊκές εταιρείες

H αμερικανική κυβέρνηση έδωσε άδεια σε πέντε μεγάλους ομίλους να επανεκκινήσουν δραστηριότητες στη Βενεζουέλα υπό αμερικανική εποπτεία
THE LIFO TEAM