Μεγάλος αστεροειδής θα περάσει «ξυστά» από τη Γη

Μεγάλος αστεροειδής θα περάσει «ξυστά» από τη Γη Facebook Twitter
3

Μεγάλος αστεροειδής με διάμετρο περίπου 550 μέτρων αναμένεται να περάσει «ξυστά» από τη Γη, όπως ανακοίνωσε η ΝΑΣΑ που διαβεβαιώνει πάντως ότι δεν θα αποτελέσει κίνδυνο.

Ο  «2004 BL86», όπως ονομάστηκε από τους επιστήμονες θα περάσει σε απόσταση περίπου τριπλάσια από τη Σελήνη και θα πρόκειται για το κοντινότερο πέρασμα που θα κάνει αστεροειδής τέτοιου μεγέθους έως το 2027, όταν ο επίσης μεγάλος αστεροειδής «1999 ΑΝ10» αναμένεται να πλησιάσει τον πλανήτη μας. Η κοντινότερη απόσταση της πορείας του «2004 BL86» από τη Γη θα είναι 1,2 εκατομμύρια χιλιόμετρα, τεράστια για τα ανθρώπινα δεδομένα, μικρή για τα συμπαντικά.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σεισμός στην Τουρκία: «Οι πόλεις μας θα γίνουν νεκροταφεία» προειδοποιούσαν οι πολιτικοί μηχανικοί

Διεθνή / Σεισμός στην Τουρκία: «Οι πόλεις μας θα γίνουν νεκροταφεία» προειδοποιούσαν οι πολιτικοί μηχανικοί

Λίγα 24ωρα μετά τον φονικό σεισμό αρθρώνονται οι πρώτες απορίες για κάτι που όλοι σκέφτονται, αλλά κανείς δεν τολμά να πει ανοιχτά στην ερντογανική επικράτεια: ποιοι έχτισαν αυτά τα τραπουλόχαρτα και γιατί η Μεσόγειος είναι η χαρά της μαφίας των εργολάβων.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

σχόλια

3 σχόλια
Μία έξυπνη ταινία που αξίδει να δει κανείς και αναφέρεται στο πέρασμα ενός κομήτη πολύ κοντά από την γη, ο οποίος προκαλεί κάποιο κβαντικό φαινόμενο. Λέγεται Coherence.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ