Μεγάλος αστεροειδής θα περάσει «ξυστά» από τη Γη

Μεγάλος αστεροειδής θα περάσει «ξυστά» από τη Γη Facebook Twitter
3

Μεγάλος αστεροειδής με διάμετρο περίπου 550 μέτρων αναμένεται να περάσει «ξυστά» από τη Γη, όπως ανακοίνωσε η ΝΑΣΑ που διαβεβαιώνει πάντως ότι δεν θα αποτελέσει κίνδυνο.

Ο  «2004 BL86», όπως ονομάστηκε από τους επιστήμονες θα περάσει σε απόσταση περίπου τριπλάσια από τη Σελήνη και θα πρόκειται για το κοντινότερο πέρασμα που θα κάνει αστεροειδής τέτοιου μεγέθους έως το 2027, όταν ο επίσης μεγάλος αστεροειδής «1999 ΑΝ10» αναμένεται να πλησιάσει τον πλανήτη μας. Η κοντινότερη απόσταση της πορείας του «2004 BL86» από τη Γη θα είναι 1,2 εκατομμύρια χιλιόμετρα, τεράστια για τα ανθρώπινα δεδομένα, μικρή για τα συμπαντικά.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

3 σχόλια
Μία έξυπνη ταινία που αξίδει να δει κανείς και αναφέρεται στο πέρασμα ενός κομήτη πολύ κοντά από την γη, ο οποίος προκαλεί κάποιο κβαντικό φαινόμενο. Λέγεται Coherence.