Μεγάλη πυρκαγιά σε ξενοδοχείο στο Ιράκ- Τουλάχιστον 17 νεκροί

Μεγάλη πυρκαγιά σε ξενοδοχείο στο Ιράκ- Τουλάχιστον 17 νεκροί Facebook Twitter
0

Τουλάχιστον 17 άνθρωποι, στην πλειονότητά τους αλλοδαποί, έχασαν τη ζωή τους από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε ένα ξενοδοχείο στην πρωτεύουσα του Ιρακινού Κουρδιστάν σήμερα, ανακοίνωσε ο κυβερνήτης της πόλης Αρμπίλ μιλώντας σε ένα τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο.


Ο κυβερνήτης Ναουζάντ Χάντι είπε στο κανάλι Rudaw TV ότι 14 από τα θύματα δεν κατάγονται από την περιοχή, όμως δεν ήταν σε θέση να διευκρινίσει την εθνικότητά τους.


Τα αίτια της πυρκαγιάς δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη. Σύμφωνα με τον Χάντι, οι αρχές υποθέτουν ότι οφείλεται σε κάποιο βραχυκύκλωμα.


Ο διευθυντής του ξενοδοχείου Capitol Hotel διευκρίνισε ότι η φωτιά ξεκίνησε από ένα σαλόνι μασάζ, στο διπλανό κτίριο. Ορισμένα από τα θύματα κατάγονταν από τις Φιλιππίνες.


Πολλοί ξένοι πήγαν να εργαστούν στο Κουρδιστάν μετά το 2003, όταν η οικονομία της περιοχής άκμασε χάρη στις εξαγωγές πετρελαίου.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

Διεθνή / Βατικανό: Η Θεία Λειτουργία θα μεταφραστεί σε 60 γλώσσες μέσω της τεχνητής νοημοσύνης

Το Βατικανό θα προσφέρει για πρώτη φορά ζωντανές μεταφράσεις της Θείας Λειτουργίας με τη βοήθεια τεχνητής νοημοσύνης, επιτρέποντας στους πιστούς να παρακολουθούν την λειτουργία σε πραγματικό χρόνο μέσω κινητών τηλεφώνων
THE LIFO TEAM
SAVANNAH GUTHRIE ΑΠΑΓΩΓΗ NANCY GUTHRIE

Διεθνή / Savannah Guthrie: «Ποτέ δεν είναι αργά να κάνετε το σωστό» - Το νέο μήνυμα προς τους απαγωγείς της μητέρας της

«Έχουν περάσει δύο εβδομάδες από τότε που πήραν τη μαμά μας. Και απλώς ήθελα να βγω και να πω ότι ελπίζουμε ακόμη», δήλωσε, μεταξύ άλλων, η Αμερικανίδα παρουσιάστρια
THE LIFO TEAM