Τετράχρονος που γλίστρησε και έπεσε από ύψος είκοσι και πλέον μέτρων σε κρημνώδη περιοχή δάσους του Κεντάκι, κατάφερε να γλιτώσει το θάνατο και τον σοβαρό τραυματισμό.

 

Όπως ανακοίνωσε σε ανάρτησή της η ομάδα Έρευνας και Διάσωσης της κομητείας Γούλφι του Κεντάκι, το αγοράκι υπέστη μόνο κάποιους μώλωπες και εκδορές
 

Η οκογένεια έκανε πεζοπορία στο Εθνικό δάσος Ντάνιελ Μπουν το απόγευμα της Παρασκευής, όταν το παιδί γλίστρησε και έπεσε από το γκρεμό. 

 

«Κατά την πτώση του, το αγοράκι χτύπησε σε πολλές βραχώδεις προεξοχές, κάνοντας βουτιά αρχικά 9,5 μέτρων και κατρακυλώντας συνολικά σε 21 μέτρα» αναφέρεται στην ανάρτηση. 

 

 

Ο μπαμπάς του παιδιού πήδηξε στα βράχια για να τον βρει και στη συνέχεια τον μετέφερε μέχρι τον αυτοκινητόδρομο όπου η ομάδα διάσωσης που είχε, ωστόσο, ειδοποιηθεί, τους συνάντησε. 

 

«Όλως παραδόξως, ενώ το παιδί είχε κάποιες εκδορές και μώλωπες, φαινόταν να είναι κατά τ΄άλλα καλά. Ήταν πολύ ομιλητικό και ενδιαφερόταν εξαιρετικά για τους υπερήρωες» περιγράφει η ομάδα στην ανάρτησή της, προσθέτοντας πως «ο μόνος υπερήρωας ήταν ο ίδιος». 

 
Το παιδί εξετάστηκε και αφού διαπιστώθηκε πως ήταν καλά, παραδόθηκε σώο στους γονείς του. 

 

Η ομάδα διάσωσης αποκάλεσε το περιστατικό «τίποτα λιγότερο από θαύμα»

 

Με πληροφορίες από CNN