Με λευκό χιτώνα στη Μέκκα ο Ερντογάν - Πήγε να προσκυνήσει

Με λευκό χιτώνα στη Μέκκα ο Ερντογάν - Πήγε να προσκυνήσει Facebook Twitter
0

Στη Σαουδική Αραβία βρέθηκε για πρώτη φορά, μετά τη δολοφονία του δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι, ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε μία προσπάθεια να αποκαταστήσει τις διμερείς σχέσεις.

Σήμερα ο τούρκος πρόεδρος βρέθηκε στη Μέκκα, προκειμένου να προσευχηθεί στο ιερότερο τέμενος για τους μουσουλμάνους. Βίντεο και φωτογραφίες δείχνουν τον Τούρκο πρόεδρο να καταφθάνει στο Μασγίντ αλ-Χαράμ υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας, και κατόπιν να προσεύχεται με τη συνοδεία του.

Με λευκό χιτώνα στη Μέκκα ο Ερντογάν - Πήγε να προσκυνήσει Facebook Twitter

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έφτασε την Πέμπτη στη Σαουδική Αραβία έπειτα από μια μακρά περίοδο τεταμένων σχέσεων με το Ριάντ λόγω της δολοφονίας του δημοσιογράφου της Washington Post, Τζαμάλ Κασόγκι, στο προξενείο της χώρας του στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Τούρκος πρόεδρος συναντήθηκε με τον βασιλιά Σαλμάν και τον πρίγκιπα διάδοχο Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν μετά την άφιξή του στην Τζέντα το βράδυ της Πέμπτης. Πραγματοποίησε συναντήσεις κεκλεισμένων των θυρών με τον βασιλιά Σαλμάν και τον πρίγκιπα διάδοχο στο παλάτι Αλ Σαλάμ πριν παρευρεθεί σε επίσημο δείπνο που παρέθεσε ο Σαουδάραβας μονάρχης.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΛΙΒΑΝΟΣ ΙΣΡΑΗΛ

Διεθνή / Το Ιράν διακόπτει τις συνομιλίες με τις ΗΠΑ λόγω των επιθέσεων στον Λίβανο

Η Τεχεράνη απειλεί με καθολικό αποκλεισμό των Στενών του Ορμούζ και την ενεργοποίηση άλλων μετώπων - «Προς το συμφέρον του Νετανιάχου να σαμποτάρει οποιαδήποτε συμφωνία», σχολιάζει ο διεθνής Τύπος για τις επιθέσεις στον Λίβανο
THE LIFO TEAM
ΛΙΒΑΝΟΣ ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Διεθνή / Ιράν: «Η εκεχειρία στον Λίβανο είναι βασική προϋπόθεση για οποιαδήποτε συμφωνία»

Ο εκπρόσωπος του ιρανικού ΥΠΕΞ δήλωσε ότι το Ιράν δεν διεξάγει επί του παρόντος συνομιλίες με τις ΗΠΑ σχετικά με τις λεπτομέρειες του πυρηνικού του προγράμματος, που απασχολεί περισσότερο τον Τραμπ
THE LIFO TEAM