Μάλτα: Πνίγηκαν δύο παιδιά σε ναυάγιο μεταναστών

Μάλτα: Πνίγηκαν 2 παιδιά σε ναυάγιο Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram / _seapunks / @the.candid.perspective
0

Δύο παιδιά έχασαν τη ζωή τους σε ναυάγιο που σημειώθηκε στη Μεσόγειο, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε σήμερα η γερμανική ΜΚΟ, Sea Punks.

Από το ναυάγιο διασώθηκαν 17 μετανάστες και η επιχείρηση της διάσωσής τους, πραγματοποιήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στην μαλτέζικη ζώνη έρευνας και διάσωσης, ανέφερε η ΜΚΟ σε ανακοίνωση.

Το ένα από τα παιδιά που πέθαναν, ανασύρθηκε νεκρό, καθώςτο πλήρωμα των γιατρών της Sea Punks πραγματοποίησε ΚΑΡΠΑ σε δύο άλλα παιδιά, διασώζοντας μόνο το ένα.

Ελικόπτερο διάσωσης από τη Μάλτα πέταξε επάνω από το σημείο για να απομακρύνει μια έγκυο και έναν σοβαρά τραυματισμένο. Παράλληλα, πλοιάριο της ιταλικής ακτοφυλακής παρέλαβε τους υπόλοιπους 15 επιζώντες και τα πτώματα των δύο παιδιών.

Υπάρχουν δύο αγνοούμενοι

Ορισμένοι από τους επιζώντες είπαν στους διασώστες, πως το σκάφος απέπλευσε με 21 επιβάτες. Επομένως, υπάρχουν δύο αγνοούμενοι.

Νωρίτερα, το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι 15 μετανάστες διασώθηκαν και τρεις βρέθηκαν νεκροί, ενώ τρεις ακόμη αγνοούνται.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ουκρανία: Τουλάχιστον 14 νεκροί από τα νυχτερινά πλήγματα της Ρωσίας στο Κίεβο

Διεθνή / Ουκρανία: Τουλάχιστον 14 νεκροί από τα νυχτερινά πλήγματα της Ρωσίας στο Κίεβο

«Ο απολογισμός των νεκρών ανέρχεται σε 14. Σαράντα τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν στο Κίεβο, 6 ακόμη τραυματίστηκαν στην Οδησσό» δήλωσε ο Ουκρανός υπουργός Εσωτερικών Ίχορ Κλιμένκο
LIFO NEWSROOM
Ισραήλ: Ισχυρές εκρήξεις ακούγονται στο Τελ Αβίβ και την Ιερουσαλήμ μετά την εκτόξευση πυραύλων από το Ιράν

Διεθνή / Ισραήλ: Ισχυρές εκρήξεις ακούγονται στο Τελ Αβίβ και την Ιερουσαλήμ μετά την εκτόξευση πυραύλων από το Ιράν

Η Πολεμική Αεροπορία του Ισραήλ ανέφερε ότι «επιχειρεί για να αναχαιτίσει και να πλήξει εκεί όπου είναι απαραίτητο για να εξαλείψει την απειλή»
LIFO NEWSROOM
Πόλεμος Ιράν - Ισραήλ: Οι ΗΠΑ προτείνουν συνομιλίες για κατάπαυση του πυρός

Διεθνή / Πόλεμος Ιράν - Ισραήλ: Οι ΗΠΑ προτείνουν συνομιλίες για κατάπαυση του πυρός

Ο Λευκός Οίκος συζητά με το Ιράν την πιθανότητα να οργανωθεί συνάντηση εντός της εβδομάδας ανάμεσα στον ειδικό απεσταλμένο της προεδρίας των ΗΠΑ Στιβ Γουίτκοφ και τον ιρανό υπουργό Εξωτερικών Αμπάς Αραγτσί
LIFO NEWSROOM