Μαλάουι: Σκάφος συγκρούστηκε με ιπποπόταμο- Νεκρό ένα βρέφος, 23 αγνοούμενοι

Μαλάουι: Βυθίστηκε πλοιάριο ύστερα από σύγκρουση με ιπποπόταμο - Νεκρό ένα βρέφος - 23 αγνοούμενοι Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash
0

Βυθίστηκε στον ποταμό Σίρε στο Μαλάουι ύστερα από σύγκρουση με ιπποπόταμο ένα ξύλινο σκάφος με αποτέλεσμα ένα βρέφος να πεθάνει αλλά και 23 άτομα να αγνοούνται.

Η τοπική αστυνομία υποστηρίζει πως το ξύλινο σκάφος μετέφερε 37 ανθρώπους από τη μία στην άλλη όχθη του ποταμού, όταν ανατράπηκε και βυθίστηκε, το πρωί της Δευτέρας. Η εκπρόσωπος της αστυνομίας Ανιές Ζαλακόμα είπε ότι 13 από τους επιβάτες διασώθηκαν χάρη στην επέμβαση των κατοίκων, όμως οι υπόλοιποι 23 αγνοούνται ακόμη.

Η ίδια πρόσθεσε πως οι διασώστες βρήκαν νεκρό ένα μωρό ηλικίας ενός έτους, και τόνισε πως οι έρευνες για τον εντοπισμό των αγνοουμένων συνεχίζονται.

Ο ποταμός Σίρε είναι ο μεγαλύτερος στο Μαλάουι.

Τα ναυάγια είναι συχνά σε αυτή τη χώρα όπου, λόγω έλλειψης τακτικών δρομολογίων, πολλοί κάτοικοι διασχίζουν λίμνες και ποτάμια με πλοιάρια σε κακή κατάσταση. Τον περασμένο μήνα τουλάχιστον πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν βυθίστηκε ένα υπερφορτωμένο σκάφος στην περιοχή του Μτσίνζι.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γαλλία: Οριστική η καταδίκη του Νικολά Σαρκοζί για τις δαπάνες της καμπάνιας του 2012

Διεθνή / Γαλλία: Οριστική η καταδίκη του Νικολά Σαρκοζί για τις δαπάνες της καμπάνιας του 2012

Παράλληλα, τόσο ο Νικολά Σαρκοζί όσο και η σύζυγός του, Κάρλα Μπρούνι, βρίσκονται αντιμέτωποι με έρευνες για πιθανές προσπάθειες επηρεασμού μαρτύρων που εμπλέκονται στην υπόθεση της Λιβύης
LIFO NEWSROOM
Πριγκίπισσα Νταϊάνα: «Η απάτη του BBC την άφησε εκτεθειμένη στο Παρίσι τη νύχτα που πέθανε» υποστηρίζει ο αδελφός της

Διεθνή / Πριγκίπισσα Νταϊάνα: «Η απάτη του BBC την άφησε εκτεθειμένη στο Παρίσι τη νύχτα που πέθανε» υποστηρίζει ο αδελφός της

Ο Τσαρλς Σπένσερ μιλά πρώτη φορά ανοιχτά για την περίφημη συνέντευξη Panorama του 1995 και τις τραγικές συνέπειες που θεωρεί ότι είχε στη ζωή της αδελφής του
LIFO NEWSROOM