Μακελειό με 10 νεκρούς σε γραφεία περιοδικού στο Παρίσι

Μακελειό με 10 νεκρούς σε γραφεία περιοδικού στο Παρίσι Facebook Twitter
11

Τουλάχιστον δέκα άνθρωποι είναι νεκροί από πυρά στα γραφεία της σατιρικής εφημερίδας Charlie Hebdo σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Reuters.

To BBC αναφέρει πως δύο ένοπλοι μαυροφορεμένοι άνδρες εισέβαλαν λίγο νωρίτερα στο κτίριο της "Charliie Hebdo", στο κέντρο του Παρισιού, και άρχισαν να πυροβολούν με αυτόματα όπλα.

Μακελειό με 10 νεκρούς σε γραφεία περιοδικού στο Παρίσι Facebook Twitter
Μακελειό με 10 νεκρούς σε γραφεία περιοδικού στο Παρίσι Facebook Twitter

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει την περιοχή ενώ όπως αναφέρεται σε εξέλιξη είναι ανθρωποκυνηγητό για τους δράστες που διέφυγαν πυροβολώντας προς τα περιπολικά. Πληροφορίες αναφέρουν πως  σοβαρά τραυματισμένος είναι και ένας αστυνομικός. Σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα στα γραφεία πρόκειται εντός λίγης ώρας να βρεθεί και ο πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ προκειμένου να ενημερωθεί για το περιστατικό.

11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ληστεία στο Λούβρο: Εξοργισμένη η εισαγγελέας για την αποκάλυψη των δύο συλλήψεων

Διεθνή / Ληστεία στο Λούβρο: Εξοργισμένη η εισαγγελέας για την αποκάλυψη των δύο συλλήψεων

Δύο άνδρες συνελήφθησαν μετά τη ληστεία στο Μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι, όπου εκλάπησαν κοσμήματα ανεκτίμητης αξίας, μεταξύ αυτών και τμήμα των γαλλικών βασιλικών κοσμημάτων
LIFO NEWSROOM
Ματσό Πίρο: Η απομονωμένη φυλή του Αμαζονίου που κινδυνεύει να εξαφανιστεί

Διεθνή / Ματσό Πίρο: Η απομονωμένη φυλή του Αμαζονίου που κινδυνεύει να εξαφανιστεί

Η ιστορία των Ματσό Πίρο, μιας από τις τελευταίες απομονωμένες φυλές στον πλανήτη, που ζει βαθιά στον Αμαζόνιο του Περού και απειλείται από την παράνομη υλοτομία, τις ασθένειες και την εισβολή του σύγχρονου κόσμου
LIFO NEWSROOM
Νέες οδηγίες Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ: Συνιστά περισσότερα κορεσμένα λίπη σε σχολεία και στρατό

Διεθνή / Νέες οδηγίες Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ: Συνιστά περισσότερα κορεσμένα λίπη σε σχολεία και στρατό

Ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ, υπουργός Υγείας των ΗΠΑ, προωθεί νέες διατροφικές οδηγίες που ενθαρρύνουν την κατανάλωση κορεσμένων λιπαρών, ανατρέποντας δεκαετίες επιστημονικών συστάσεων και προκαλώντας ανησυχία στους ειδικούς
LIFO NEWSROOM
Σκάνδαλο στις ΗΠΑ εν μέσω shutdown: Μυστική δωρεά 130 εκατ. δολαρίων στο Πεντάγωνο

Διεθνή / Σκάνδαλο στις ΗΠΑ εν μέσω shutdown: Μυστική δωρεά 130 εκατ. δολαρίων στο Πεντάγωνο

Ανώνυμος δωρητής προσφέρει 130 εκατ. δολάρια στο Πεντάγωνο για να πληρωθούν οι στρατιώτες εν μέσω κυβερνητικού shutdown στις ΗΠΑ, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις και ερωτήματα δεοντολογίας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

7 σχόλια
Παρακαλώ όλους τους αγαπητούς σχολιαστές αν δεν επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το δόκιμο όρο "αδέρφια μας, μετανάστες, συναγωνιστές μας στο ταξικό πόλεμο" να χρησιμοποιούν τον πολιτικώς ορθό "παράτυποι μετανάστες" αντί για το "λαθρομετανάστες" που έχουν συνηθίσει τόσα χρόνια...
Αν διάβαζα αυτά τα σχόλια απο Σουηδούς ή Γάλλους κάτι πάει κι έρχεται. Αλλά από Έλληνες χριστιανοταλιμπάν, όπως διατείνονται μερικοί πάει πολυ. Θα ´ταν καλύτερα να διοχετευετε όλη αυτή την ενέργεια σας για τον διαχωρισμό κράτους - εκκλησίας. Φυσικά και αυτό που έγινε στο Παρίσι είναι κατακριτέο, υπήρχαν στιγμές που και στην Ελλάδα όμως υπήρξε βία από τους Χριστιανοταλιμπάν μας, δεν υπήρχαν θύματα είναι γεγονός, ίσως από καθαρή τύχη, ίσως επειδή υπάρχει μια μερίδα κόσμου (συνήθως αριστερός ) που αντιστέκεται, κι αυτός ο κόσμος αποτελει τα υγειή αντανακλαστικά της Ελληνικής κοινωνίας. Συμφωνώ βάλτε γελοιογραφίες του Μωάμεθ, αλλά βάλτε και γελοιογραφίες του Χριστού που πηδιέται με την Μαγδαλινή ή πορδίζει αν είναι να προκαλέσουμε, ας προκαλέσουμε ισότιμα.
Είναι γνωστό τοις πάσι ότι αυτοί οι άνθρωποι, αν μπορούν να λέγονται έτσι, είναι φανατισμένοι μέχρι αηδίας - δεν έχει καμία αξία γι΄αυτούς η ανθρώπινη ζωή, ούτε καν η δική τους, πόσο μάλλον των δυτικών.Επομένως θα έπρεπε να περιμένουν την αντίδραση, εγώ για να είμαι ειλικρινής την περίμενα πολύ νωρίτερα. Δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα, κι εγώ ελευθερία λόγου θέλω, αλλά πρωτίστως να ζω. Οι επόμενοι σίγουρα θα το ξανασκεφτούν.
Δεν φτανει που η Γαλια παιρνει μεταναστες μουσουλμανους και τους πληρωνει και χρυσους με φουλ περιθαλψη, σιγα σιγα οι Γαλλοι δεν θα μπορουν να πουνε τη γνωμη τους στην ιδια τους τη χωρα. Και καποιοι θα το πληρωνουν με την ζωη τους!Να χαιρεστε την πολυπολιτισμικοτητα, γιατι ετσι θα γινει ολη η Ευρωπη. Και αυτο ειναι μονο η αρχη, γιατι σε καμμια δεκαρια χρονια, θα εχουμε πολλα εκατομυρια περισσοτερους φανατικους ισλαμιστες στην Ευρωπη.Η ανθρωπιστες να πανε να εξηγησουν τωρα στις οικογενειες των θυματων γιατι ειναι καλη η ανεξελεγκτη μεταναστευση και οτι ολες οι κουλτουρες εχουν την ιδια αξια!
Έτσι τιμωρεί το Ισλαμ, όσους δεν το σέβονται (σε συνέχεια της επίθεσης του 2011 στο ίδιο μέσο). Να τα βλέπουν μερικοί, γιατί έρχονται πολύ χειρότερα στην Ευρώπη και τον κόσμο που δυστυχώς καταντήσανε κάποιοι και ανέχονται ή κάνουν τα στραβά μάτια, κάποιοι άλλοι.Heuristic, ένας (ανοιχτόμυαλος - μή φανατισμένος κατά τα άλλα) "Χριστιανοταλιμπάν"
Ελευθερία του λόγου τώρα. Ζωγραφιές, αφίσες και γκράφιτι που θα απεικονίζουν τον προφήτη σε κάθε γειτονιά της Ευρώπης και όποιος θίγεται ας φύγει. Δε μπορούμε να καταργήσουμε την ελευθερία του λόγου για χάρη μιας ηλίθιας θρησκείας.
Yevgeny τράβα να διαβάσεις τον αντιρατσιστικό για να δεις πόσα χρόνια πας μέσα για αυτά που είπες. By the way και για τον ΠΑΟ την θρησκεία βρε αφιλότιμε;
Όσο χαρακτηρίζεται ηλίθια μια θρησκεία, επειδή κάποιοι ηλίθιοι την χρησιμοποιούν...τόσο το χάσμα θα παραμένει. Φτάνει πια με τον οριενταλισμό! Αν διεκδικεί η Δύση "πνευματικό εκτόπισμα", ας το χρησιμοποιήσει υπερ μιας επικοινωνίας και όχι ως δείγμα ελιτισμού.