Μακελειό με 10 νεκρούς σε γραφεία περιοδικού στο Παρίσι

Μακελειό με 10 νεκρούς σε γραφεία περιοδικού στο Παρίσι Facebook Twitter
11

Τουλάχιστον δέκα άνθρωποι είναι νεκροί από πυρά στα γραφεία της σατιρικής εφημερίδας Charlie Hebdo σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Reuters.

To BBC αναφέρει πως δύο ένοπλοι μαυροφορεμένοι άνδρες εισέβαλαν λίγο νωρίτερα στο κτίριο της "Charliie Hebdo", στο κέντρο του Παρισιού, και άρχισαν να πυροβολούν με αυτόματα όπλα.

Μακελειό με 10 νεκρούς σε γραφεία περιοδικού στο Παρίσι Facebook Twitter
Μακελειό με 10 νεκρούς σε γραφεία περιοδικού στο Παρίσι Facebook Twitter

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει την περιοχή ενώ όπως αναφέρεται σε εξέλιξη είναι ανθρωποκυνηγητό για τους δράστες που διέφυγαν πυροβολώντας προς τα περιπολικά. Πληροφορίες αναφέρουν πως  σοβαρά τραυματισμένος είναι και ένας αστυνομικός. Σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα στα γραφεία πρόκειται εντός λίγης ώρας να βρεθεί και ο πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ προκειμένου να ενημερωθεί για το περιστατικό.

11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΙΚΤΟΚ ΚΑΤΑΓΓΕΊΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Διεθνή / TikTok: «Επικρατεί εκφοβισμός και παρενόχληση», καταγγέλλει πρώην υπάλληλος της εταιρείας

«Μερικές φορές κλαις, αλλά μετά συνεχίζεις να δουλεύεις γιατί πρέπει να πετύχεις τους στόχους, αλλιώς, θα επηρεαστεί το μπόνους σου, η εργασιακή σου ασφάλεια, ο μισθός σου», αποκαλύπτει η Lynda Ouaza
THE LIFO TEAM
Λαβρόφ: Η Ελλάδα διέκοψε πλήρως τη συνεργασία της με τη Ρωσία - «Εμείς δεν θα επιτρέπαμε ποτέ αντίστοιχη συμπεριφορά εις βάρος της»

Διεθνή / Λαβρόφ: Η Ελλάδα διέκοψε πλήρως τη συνεργασία της με τη Ρωσία - «Εμείς δεν θα επιτρέπαμε αντίστοιχη συμπεριφορά εις βάρος της»

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών δήλωσε επιπλέον πως η Ελλάδα συγκαταλέγεται στις πρώτες χώρες που απέστειλαν όπλα και πυρομαχικά στην Ουκρανία, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν σε πόλεις με πολυάριθμη ελληνική διασπορά
THE LIFO TEAM
Πρίγκιπας Άντριου: Η Σάρα Φέργκιουσον πήγε τις κόρες τους για δείπνο με τον Έπσταϊν μετά την αποφυλάκισή του

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: Η Σάρα Φέργκιουσον πήγε τις κόρες τους για δείπνο με τον Έπσταϊν μετά την αποφυλάκισή του

Τα email στάλθηκαν πέντε ημέρες μετά την αποφυλάκιση του Έπσταϊν, ο οποίος εξέτισε 13 μήνες φυλάκισης, μεταξύ άλλων για απόπειρα εμπλοκής ανηλίκου σε πορνεία
THE LIFO TEAM
ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΝΟΛΑΝ ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ ΛΟΥΠΙΤΑ ΝΙΟΝΓΚΟ

Διεθνή / «Ρωτήστε τον Όμηρο»: Αντιδράσεις στα social μετά την επίθεση Μασκ σε Νόλαν και Νιόνγκο για την Οδύσσεια

Χρήστες στα social επισημαίνουν πως το να επιλέγεις μια «όμορφη μαύρη γυναίκα δεν αντιβαίνει με κανέναν τρόπο, σχήμα ή μορφή» σε αυτά που γράφτηκαν πριν από χιλιάδες χρόνια
THE LIFO TEAM
«Οι ΗΠΑ πρέπει να είναι προσεκτικές στην προμήθεια όπλων προς την Ταϊβάν», προειδοποιεί ο Σι τον Τραμπ

Διεθνή / «Οι ΗΠΑ πρέπει να είναι προσεκτικές στην προμήθεια όπλων προς την Ταϊβάν», προειδοποιεί ο Σι τον Τραμπ

«Η σχέση με την Κίνα και με τον πρόεδρο Σι είναι εξαιρετική, και οι δύο καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι να παραμείνει έτσι», έγραψε σε ανάρτησή του στο Truth Social ο Αμερικανός πρόεδρος
THE LIFO TEAM

σχόλια

7 σχόλια
Παρακαλώ όλους τους αγαπητούς σχολιαστές αν δεν επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το δόκιμο όρο "αδέρφια μας, μετανάστες, συναγωνιστές μας στο ταξικό πόλεμο" να χρησιμοποιούν τον πολιτικώς ορθό "παράτυποι μετανάστες" αντί για το "λαθρομετανάστες" που έχουν συνηθίσει τόσα χρόνια...
Αν διάβαζα αυτά τα σχόλια απο Σουηδούς ή Γάλλους κάτι πάει κι έρχεται. Αλλά από Έλληνες χριστιανοταλιμπάν, όπως διατείνονται μερικοί πάει πολυ. Θα ´ταν καλύτερα να διοχετευετε όλη αυτή την ενέργεια σας για τον διαχωρισμό κράτους - εκκλησίας. Φυσικά και αυτό που έγινε στο Παρίσι είναι κατακριτέο, υπήρχαν στιγμές που και στην Ελλάδα όμως υπήρξε βία από τους Χριστιανοταλιμπάν μας, δεν υπήρχαν θύματα είναι γεγονός, ίσως από καθαρή τύχη, ίσως επειδή υπάρχει μια μερίδα κόσμου (συνήθως αριστερός ) που αντιστέκεται, κι αυτός ο κόσμος αποτελει τα υγειή αντανακλαστικά της Ελληνικής κοινωνίας. Συμφωνώ βάλτε γελοιογραφίες του Μωάμεθ, αλλά βάλτε και γελοιογραφίες του Χριστού που πηδιέται με την Μαγδαλινή ή πορδίζει αν είναι να προκαλέσουμε, ας προκαλέσουμε ισότιμα.
Είναι γνωστό τοις πάσι ότι αυτοί οι άνθρωποι, αν μπορούν να λέγονται έτσι, είναι φανατισμένοι μέχρι αηδίας - δεν έχει καμία αξία γι΄αυτούς η ανθρώπινη ζωή, ούτε καν η δική τους, πόσο μάλλον των δυτικών.Επομένως θα έπρεπε να περιμένουν την αντίδραση, εγώ για να είμαι ειλικρινής την περίμενα πολύ νωρίτερα. Δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα, κι εγώ ελευθερία λόγου θέλω, αλλά πρωτίστως να ζω. Οι επόμενοι σίγουρα θα το ξανασκεφτούν.
Δεν φτανει που η Γαλια παιρνει μεταναστες μουσουλμανους και τους πληρωνει και χρυσους με φουλ περιθαλψη, σιγα σιγα οι Γαλλοι δεν θα μπορουν να πουνε τη γνωμη τους στην ιδια τους τη χωρα. Και καποιοι θα το πληρωνουν με την ζωη τους!Να χαιρεστε την πολυπολιτισμικοτητα, γιατι ετσι θα γινει ολη η Ευρωπη. Και αυτο ειναι μονο η αρχη, γιατι σε καμμια δεκαρια χρονια, θα εχουμε πολλα εκατομυρια περισσοτερους φανατικους ισλαμιστες στην Ευρωπη.Η ανθρωπιστες να πανε να εξηγησουν τωρα στις οικογενειες των θυματων γιατι ειναι καλη η ανεξελεγκτη μεταναστευση και οτι ολες οι κουλτουρες εχουν την ιδια αξια!
Έτσι τιμωρεί το Ισλαμ, όσους δεν το σέβονται (σε συνέχεια της επίθεσης του 2011 στο ίδιο μέσο). Να τα βλέπουν μερικοί, γιατί έρχονται πολύ χειρότερα στην Ευρώπη και τον κόσμο που δυστυχώς καταντήσανε κάποιοι και ανέχονται ή κάνουν τα στραβά μάτια, κάποιοι άλλοι.Heuristic, ένας (ανοιχτόμυαλος - μή φανατισμένος κατά τα άλλα) "Χριστιανοταλιμπάν"
Ελευθερία του λόγου τώρα. Ζωγραφιές, αφίσες και γκράφιτι που θα απεικονίζουν τον προφήτη σε κάθε γειτονιά της Ευρώπης και όποιος θίγεται ας φύγει. Δε μπορούμε να καταργήσουμε την ελευθερία του λόγου για χάρη μιας ηλίθιας θρησκείας.
Yevgeny τράβα να διαβάσεις τον αντιρατσιστικό για να δεις πόσα χρόνια πας μέσα για αυτά που είπες. By the way και για τον ΠΑΟ την θρησκεία βρε αφιλότιμε;
Όσο χαρακτηρίζεται ηλίθια μια θρησκεία, επειδή κάποιοι ηλίθιοι την χρησιμοποιούν...τόσο το χάσμα θα παραμένει. Φτάνει πια με τον οριενταλισμό! Αν διεκδικεί η Δύση "πνευματικό εκτόπισμα", ας το χρησιμοποιήσει υπερ μιας επικοινωνίας και όχι ως δείγμα ελιτισμού.