To Λουξεμβούργο ανακαλεί τον πρεσβευτή του στη Ρωσία

To Λουξεμβούργο ανακαλεί τον πρεσβευτή του στη Ρωσία Facebook Twitter
EPA/MAXIM SHIPENKOV
0

Το Λουξεμβούργο ανακοίνωσε σήμερα ότι ανακαλεί τον πρεσβευτή του στη Ρωσία «για διαβουλεύσεις», μετά την επίθεση εναντίον του Ρώσου πρώην πράκτορα Σεργκέι Σκριπάλ στη Βρετανία.

Η κυβέρνηση του Λουξεμβούργου «καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο την επίθεση και συμφωνεί με την ανάλυση της κυβέρνησης της Βρετανίας, σύμφωνα με την οποία είναι πολύ πιθανό η Ρωσία να ευθύνεται για την ενέργεια αυτή», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών.

Το Λουξεμβούργο δεν έχει απελάσει προς το παρόν κανένα Ρώσο διπλωμάτη εξαιτίας της υπόθεσης αυτής.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΣ ΠΑΤΕΛ ΗΠΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ FBI

Διεθνή / «Κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια»: Οι Δημοκρατικοί ζητούν να υποβληθεί ο διευθυντής του FBI σε τεστ αλκοόλ

Το αίτημα ακολουθεί δημοσίευμα του Atlantic που αναφέρει, επικαλούμενο αξιωματούχους, ότι η κατανάλωση αλκοόλ του Πατέλ προκαλεί ανησυχία στην κυβέρνηση
THE LIFO TEAM
Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο καλεί τους Αμερικανούς να μπλοκάρουν νομοσχέδιο για τα απειλούμενα είδη

Διεθνή / Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο καλεί τους Αμερικανούς να μπλοκάρουν νομοσχέδιο για τα απειλούμενα είδη

Ανήμερα της Earth Day, ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο κάλεσε τους ακολούθους του να πιέσουν τη Βουλή των Αντιπροσώπων να καταψηφίσει το νομοσχέδιο H.R. 1897, υποστηρίζοντας ότι θα αποδυναμώσει τον ιστορικό νόμο προστασίας των απειλούμενων ειδών στις ΗΠΑ.
THE LIFO TEAM