Λούρδη: Η μαμά μου, η Μαντόνα, είναι «control freak»

Λούρδη: Η μαμά μου, η Μαντόνα, είναι «control freak» Facebook Twitter
0

Η Λούρδη Λεόν μίλησε για την εμπειρία της μεγαλώνοντας ως η πρωτότοκη κόρη της ποπ τραγουδίστριας Μαντόνα.

Σε συνέντευξή της στο Interview Magazine είπε πως κατά καιρούς, ένιωθε να την πνίγει. «Νομίζω ότι η μητέρα μου είδε όλα αυτά τα άλλα παιδιά των διασήμων και είπε ότι τα παιδιά της δεν πρόκειται να είναι έτσι».

«Επίσης, αισθάνομαι ότι αν οι γονείς σου πληρώνουν για πράγματα, τότε αυτό τους δίνει εξουσία πάνω σου. Η μαμά μου είναι απίστευτo control freak και με ελέγχει όλη μου τη ζωή. Έπρεπε να γίνω τελείως ανεξάρτητη από αυτήν μόλις τελείωσα το λύκειο» αποκαλύπτει.

Η Λούρδη, κόρη της Μαντόνα με τον πρώην ηθοποιό Κάρλος Λέον, αναζητούσε οικονομική ανεξαρτησία σε νεαρή ηλικία, σύμφωνα με πληροφορίες πληρώνοντας τα δικά της δίδακτρα στο κολέγιο και αργότερα νοικιάζοντας ένα διαμέρισμα στο Μπρούκλιν.

Ωστόσο, η αναζήτηση της ανεξαρτησίας, της επέτρεψε να εκτιμήσει περισσότερο τη μητέρα της για όλα όσα κατάφερε να κάνει.

«Δεν το καταλάβαινα τελείως ώσπου συνειδητοποίησα τη σημασία του να έχεις δύναμη και τι σημαίνει να είσαι γυναίκα», είπε η Λούρδη.

Πρόσθεσε δε ότι θαυμάζει τη μητέρα της για το πώς ήταν πάντα πηγή δύναμης για τις άλλες γυναίκες και «μπροστά από την εποχή της».

«Είναι ίσως η πιο σκληρά εργαζόμενη που έχω δει ποτέ», πρόσθεσε.

Η Μαντόνα είχε ωστόσο μία άλλη άποψη για την μητρότητα. «Είχα αυτή την αστεία αντίληψη ότι όταν τα παιδιά μεγαλώνουν, μαθαίνουν να φροντίζουν τον εαυτό τους και γίνεται πιο εύκολο» είπε πει στο περιοδικό People το 2017.

«Αλλά στην πραγματικότητα όσο μεγαλώνουν, τόσο πιο δύσκολο γίνεται, γιατί ενηλικιώνονται και χρειάζονται πραγματική καθοδήγηση».

Είναι επίσης ξεκάθαρη στη φιλοσοφία της σχετικά με τη γονική μέριμνα. «Εγώ κάνω κουμάντο! Είμαι το αφεντικό!" πρόσθεσε αστειευόμενη.

«Η Λόλα (Λούρδη) έχει διαφορετικό πατέρα από τον Ρόκο και έχω τέσσερα υιοθετημένα παιδιά, οπότε υπάρχουν πολλές εξωτερικές επιρροές. Προσπαθώ να βεβαιωθώ ότι μεταδίδω την ίδια σοφία και αγάπη σε όλα. Κάνω τον κακό αστυνομικό. Είμαι αυτή που λέει όχι. Αποδέχομαι αυτόν τον ρόλο. Δεν είμαι ο αγαπημένος γονιός».

Εκτός από τη Λούρδη, η Μαντόνα είναι μητέρα του Ρόκο, 21 ετών, του Ντέιβιντ και της Μέρσι, 15 ετών και των δίδυμων Έστερ και Στέλλα εννέα ετών.

Με πληροφορίες του Interview Magazine

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ