Λονδίνο: Σπίτι 17 τ.μ. πουλήθηκε για 350 χιλιάδες ευρώ

Λονδίνο: Σπίτι 17 τ.μ. πουλήθηκε για 350 χιλιάδες ευρώ Facebook Twitter
13

 

Λονδίνο: Σπίτι 17 τ.μ. πουλήθηκε για 350 χιλιάδες ευρώ Facebook Twitter

Σπίτι στο Λονδίνο με εμβαδόν μόλις 17,1 τ.μ., πουλήθηκε για 350.000 ευρώ, ποσό που πιθανότατα αποτελεί ρεκόρ όλων των εποχών για ένα τόσο μικρό σπίτι.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο του μεσιτικού γραφείου αυτοί που ενδιαφέρθηκαν και είδαν το σπίτι ήταν 33 ενώ προσφορές έγιναν από τους 5 εξ αυτών.

Λονδίνο: Σπίτι 17 τ.μ. πουλήθηκε για 350 χιλιάδες ευρώ Facebook Twitter

Το μικροσκοπικό σπίτι που βρίσκεται στην πανάκριβη συνοικία Ίσλινγκτον είχε αγοραστεί πριν από έξι χρόνια για 120 χιλιάδες λίρες.

Είναι τόσο μικρό που το κρεβάτι του κρέμεται πάνω από τη συσκευή της κουζίνας και ο νέος ένοικός του θα πρέπει να αναρριχάται σε μια σκάλα για να πάει για ύπνο. Παρά τον πολύ περιορισμένο χώρο του πάντως, έχει έξυπνη διαρρύθμιση.

13

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΖΕΣΤΗ ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΓΑΛΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Διεθνή / Ακραία ζέστη σε Γαλλία, Ισπανία και Βρετανία με νέα ρεκόρ για τον Μάιο

Οι μετεωρολογικές υπηρεσίες προειδοποιούν ότι το κύμα θερμότητας θα συνεχιστεί για αρκετές ακόμη ημέρες, με τις θερμοκρασίες να ξεπερνούν έως και κατά 13 βαθμούς τα φυσιολογικά επίπεδα για την εποχή
THE LIFO TEAM
Γκάμπορ Ματέ: «Τα smartphones είναι σχεδιασμένα να ανεβάζουν την ντοπαμίνη, όπως η κοκαΐνη»

Διεθνή / Γκάμπορ Ματέ: «Τα smartphones είναι σχεδιασμένα να ανεβάζουν την ντοπαμίνη, όπως η κοκαΐνη»

Με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του για τον εθισμό, ο Γκάμπορ Ματέ μιλά για το τραύμα, την αποτυχία του πολέμου κατά των ναρκωτικών, τις «αξιοσέβαστες» δικές του εξαρτήσεις και τα κινητά που, όπως λέει, λειτουργούν πάνω στα ίδια κυκλώματα ανταμοιβής του εγκεφάλου.
THE LIFO TEAM
Ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ κάνει την τεχνητή νοημοσύνη θρησκευτικό ζήτημα στην πρώτη του εγκύκλιο

Διεθνή / Ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ κάνει την τεχνητή νοημοσύνη θρησκευτικό ζήτημα στην πρώτη του εγκύκλιο

Στην πρώτη του εγκύκλιο, Magnifica humanitas, ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ προειδοποιεί για την εξουσία των εταιρειών τεχνητής νοημοσύνης, ζητά ισχυρούς κανόνες και συνδέει την AI με την εργασία, τον πόλεμο, την ανισότητα και την ίδια την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
THE LIFO TEAM