Λευκός καρχαρίας έκανε photobombing σε σέρφερ- Πετάχτηκε ολόκληρος έξω από το νερό

Σέρφερ και καρχαρίας Facebook Twitter
Φωτ.: Jordan Anast/ Instagram
0

Ο Τζόρνταν Άναστ μετρά δεκαετίες ως φωτογράφος. Στο αρχείο του έχει 2,5 εκατομμύρια φωτογραφίες. Όμως, μόνο σε μία ένας λευκός καρχαρίας κάνει photobombing σε σέρφερ. 

Ο Άναστ τράβηξε αυτό το απίθανο στιγμιότυπο κατά τη διάρκεια αγώνων σερφ στην Καλιφόρνια, στις 22 Οκτωβρίου. Και από τότε, όπως αναμενόταν, η φωτογραφία έχει γίνει viral. «Είναι τρελό», λέει αναφερόμενος στην προσοχή. 

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο Άναστ έστρεψε κάποια στιγμή τον φακό του στον Τάιλερ Γουόρεν. Κάτι έπιασε με την άκρη του ματιού του, αλλά αρχικά πίστεψε .ότι επρόκειτο για μεγάλο δελφίνι, κάτι όχι ασυνήθιστο. Τα 20 και πλέον χρόνια που φωτογραφίζει αγώνες σερφ έχει απαθανατίσει πολλά δελφίνια είτε μόνα τους, είτε να πηδούν δίπλα σε σέρφερ ή ακόμη και να τους πετούν από τις σανίδες τους. 

«Αλλά ποτέ δεν έβγαλα καρχαρία», λέει ο Άναστ. Αυτό έγινε τώρα. Πίσω από τον Γουόρεν, ένας λευκός καρχαρίας είχε πεταχτεί από τη θάλασσα. Για κλάσματα του δευτερολέπτου ήταν ολόκληρος έξω από το νερό, προτού βουτήξει ξανά.  

Μόνο όταν κοίταξε την οθόνη της φωτογραφικής μηχανής του αντιλήφθηκε ο Άναστ ότι είχε καταγράψει ένα σπάνιο στιγμιότυπο. Αλλά και ο Γουόρεν δεν κατάλαβε ότι υπήρχε στο βάθος πίσω του ένας καρχαρίας. Ο επαγγελματίας σέρφερ λέει πως άκουσε τον κόσμο να ζητωκραυγάζει, αλλά δεν έδωσε σημασία. Μόνο όταν βγήκε στην ακτή του είπαν τι είχε συμβεί και είδε τις φωτογραφίες. 

Δείτε καρέ- καρέ το στιγμιότυπο με τον σέρφερ και τον καρχαρία

Με πληροφορίες από Washington Post

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ