Κύπρος - Ελλάδα με πλοίο: «Κλείδωσε» η θαλάσσια επιβατική σύνδεση

Κύπρος - Ελλάδα με πλοίο: «Κλείδωσε» η θαλάσσια επιβατική σύνδεση Facebook Twitter
0

Ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση των προσφορών για τη Θαλάσσια Επιβατική Σύνδεση Κύπρου - Ελλάδας, όπως ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα το κυπριακό υφυπουργείο Ναυτιλίας της Κύπρου.

Ο επιτυχών προσφοροδότης ενημερώθηκε σχετικά και όπως προνοούν οι όροι της προσφοράς έχει κληθεί να προσκομίσει τα απαραίτητα αποδεικτικά έγγραφα για υπογραφή των συμβολαίων, κάτι το οποίο αναμένεται τις προσεχείς ημέρες, σύμφωνα με την ανακοίνωση που επικαλείται το Sigmalive.

Με την υπογραφή των συμβολαίων το Υφυπουργείο Ναυτιλίας της Κύπρου προγραμματίζει την προσεχή βδομάδα δημοσιογραφική διάσκεψη για να παρουσιάσει όλες τις σχετικές πληροφορίες που αφορούν, μεταξύ άλλων, στο πλοίο, στα δρομολόγια και στο ύψος των κομίστρων.

Με πληροφορίες από Sigmalive

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΑΖΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΜΕΙΩΣΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

Διεθνή / «Αναπαραγωγική βία» στη Γάζα: Πτώση 41% στις γεννήσεις σε σχέση με το 2022, σύμφωνα με εκθέσεις

Οι συντάκτες υποστηρίζουν ότι η εικόνα που προκύπτει από τις γεννήσεις, τις αποβολές και την κατάρρευση της μαιευτικής φροντίδας καλύπτει τις προϋποθέσεις της Σύμβασης για τη Γενοκτονία
THE LIFO TEAM
Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Διεθνή / Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Ο επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας του Μπουένος Άιρες χαρακτήρισε το περιστατικό «απρόβλεπτο», σημειώνοντας ότι «δεν υπήρχαν μετεωρολογικές ή επιστημονικές μελέτες που να το είχαν προβλέψει»
THE LIFO TEAM