Κύπρος: Βρέθηκε χαμένη μούμια που είχε χαρίσει η Αίγυπτος στη χώρα τη δεκαετία του '60

Κύπρος: Βρέθηκε χαμένη μούμια που είχε χαρίσει η Αίγυπτος στη χώρα τη δεκαετία του '60 Facebook Twitter
0

Αιγυπτιακή μούμια την οποία είχε χαρίσει ο αιγύπτιος  Πρόεδρος Νάσερ στον Αρχιεπίσκοπο Μακάριο στη δεκαετία του '60 και αγνοείτο, βρέθηκε τελικά σε αποθήκη του Κυπριακού Μουσείου.

Για την άφαντη μούμια είχε θέσει ερώτημα ο βουλευτής της Αλληλεγγύης Μιχάλης Γιωργάλλας στο πλαίσιο άσκησης του Κοινοβουλευτικού ελέγχου.

Ο Βουλευτής της Αλληλεγγύης πληροφορήθηκε για την εν λόγω μούμια, μετά από μία πρόσφατη επίσκεψή του στην Αιγυπτό. Επιστρέφοντας στο νησί έψαξε τα εκθέματα στο Κυπριακό Μουσείο χωρίς αποτέλεσμα. Η μούμια τελικά βρέθηκε σε άριστη κατάσταση.

ΠΗΓΗ: alphanews.live

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΚΟΝΓΚΡΕΣΟ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Ο Τραμπ λέει στο Κογκρέσο ότι ο πόλεμος στο Ιράν «έχει τερματιστεί»

Η επιστολή προς τους Αμερικανούς νομοθέτες επιχειρεί να δικαιολογήσει γιατί ο Αμερικανός πρόεδρος δεν ζητά έγκριση για τον πόλεμο από το Κογκρέσο, παρότι η σύγκρουση έχει φτάσει το όριο των 60 ημερών
THE LIFO TEAM