Κυπριακό: Επανέναρξη των συνομιλιών στο άμεσο μέλλον «βλέπει» ο Αναστασιάδης

Κυπριακό: Επανέναρξη των συνομιλιών στο άμεσο μέλλον «βλέπει» ο Αναστασιάδης Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
0

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, αν και απέφυγε σήμερα να σχολιάσει το προχθεσινό δείπνο με τον τουρκοκύπριο ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί, εκτίμησε ότι υπάρχει το έδαφος για επανέναρξη των συνομιλιών στο άμεσο μέλλον.

Στο περιθώριο γεύματος του πρέσβη της Μάλτας προς τιμή του κύπριου προέδρου, ο κ. Αναστασιάδης εξέφρασε την ετοιμότητά του να συνεχίσει τον διάλογο για λύση του Κυπριακού. Όπως τόνισε, η προσπάθεια εστιάζεται στην επιθυμία για λύση. Τουλάχιστον αυτή είναι η θέση της ελληνοκυπριακής πλευράς, πρόσθεσε.

Σε ερώτηση εάν θα υπάρξει αλλαγή της τουρκικής στάσης μετά το δημοψήφισμα, ο κύπριος πρόεδρος απάντησε πως δεν μπορεί να προβεί σε καμία πρόβλεψη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

BAFTA ΤΟΥΡΕΤ ΤΖΟΝ ΝΤΕΙΒΙΝΤΣΟΝ

Διεθνή / Τι είναι το σύνδρομο Τουρέτ και ποια τα βασικά συμπτώματα

Το σύνδρομο βρέθηκε στο επίκεντρο της δημόσιας συζήτησης μετά το περιστατικό στην τελετή των βραβείων BAFTA, όταν άνδρας με τη συγκεκριμένη νευρολογική διαταραχή φώναξε ρατσιστική λέξη από το κοινό
THE LIFO TEAM