Κρις Πρατ: Τον «έστησαν στον τοίχο» οι followers επειδή ευχαρίστησε τη σύζυγό του που του χάρισε μια «υγιή κόρη»

Ο Κρις Πρατ Facebook Twitter
AP Photo/Chris Pizzello
0

Μια φράση του Κρις Πρατ σε μια ανάρτηση αγάπης αφιερωμένη στην γυναίκα του προκάλεσε τα επικριτικά σχόλια των χρηστών των κοινωνικών δικτύων.

Ο ηθοποιός προχώρησε σε μια εξομολόγηση στην σύζυγό του Κάθριν Σβαρτσενέγκερ, καλώντας τους ακολούθους του να βρουν έναν σύντροφο που να τους κοιτάζει όπως η γυναίκα του εκείνον. Στη συνέχεια μοιράστηκε ορισμένα στοιχεία για τα οποία είναι ευγνώμων στη σύζυγό του, συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος να του χαρίσει μια «υπέροχη υγιή κόρη».

Αυτές οι λέξεις του Κρις Πρατ ήταν αρκετές για να κάνουν ορισμένους χρήστες του Διαδικτύου να των επικρίνουν καθώς θυμήθηκαν το παρελθόν του ηθοποιού.

Ο Κρις Πρατ έχει έναν γιο από τον γάμο του με την ηθοποιό Άννα Φάρις, ο οποίος από την στιγμή της γέννησής του αντιμετώπισε προβλήματα υγείας. Ο μικρός γεννήθηκε πρόωρα με βάρος 1,7 κιλά και τους πρώτους μήνες της ζωής του τους πέρασε σε ΜΕΘ νεογνών. Η ίδια η Φάρις είχε περιγράψει την στιγμή που ενημερώθηκε εκείνη και ο Πρατ ότι το μωρό τους γεννήθηκε με αιμορραγία στον εγκέφαλο, που ενδεχομένως θα δημιουργούσε προβλήματα στην ανάπτυξή του αλλά και να του προκαλέσει αναπηρία.

Οι χρήστες του Διαδικτύου, λοιπόν, εκτίμησαν ότι η αναφορά του Πρατ αποτέλεσε κριτική στην Φάρις. «Γιατί να αναφέρεις ότι σου χάρισε [η γυναίκα σου] μια υγιή κόρη; Αισθάνεσαι πικρία που ο γιος σου γεννήθηκε πρόωρα και είχε προβλήματα υγείας;», έγραψε ένας χρήστης , ενώ ένας άλλος σχολίασε: «Ως γονιός παιδιού με ειδικές ανάγκες, με ενόχλησε που είπε ότι σου χάρισε μια υγιή κόρη. Δεν είναι σαν να υπαινίσσεσαι ότι η πρώην γυναίκα σου δεν μπορούσε να το κάνει; Το αγοράκι σου έχει ειδικές ανάγκες αλλά είναι το ίδιο ξεχωριστό και υγιές. Θα έπρεπε να την επαινείς για όσα έχει περάσει. Το ίδιο και αυτόν. Δεν ήταν και πολύ χριστιανικό αυτό που έγραψες, φίλε».

Με πληροφορίες Independent

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ