Κούσνερ: Δεν συνήργησα με την Ρωσία - Οι ενέργειές μου ήταν αρμόζουσες

Κούσνερ: Δεν συνήργησα με την Ρωσία - Οι ενέργειές μου ήταν αρμόζουσες Facebook Twitter
0

Ο γαμπρός και στενός σύμβουλος του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, Τζάρεντ Κούσνερ, δήλωσε στους δημοσιογράφους σήμερα ότι δεν έκανε τίποτε ανάρμοστο κατά τις συναντήσεις του με ρώσους αξιωματούχους στην διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, έπειτα από την ακρόασή του από την Επιτροπή Πληροφοριών της Γερουσίας.


«Οι ενέργειές μου ήταν αρμόζουσες», ανέφερε ο Κούσνερ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μπροστά από τον Λευκό Οίκο, προσθέτοντας πως: «Δεν συνήργησα με την Ρωσία, ούτε γνωρίζω οποιονδήποτε άλλον στην προεκλογική εκστρατεία που να συνήργησε».


«Δεν είχα μη αρμόζουσες επαφές. Δεν εξαρτιόμουν από ρωσικά κεφάλαια για να χρηματοδοτήσω τις επιχειρηματικές μου δραστηριότητες», πρόσθεσε ο γαμπρός του αμερικανού προέδρου.


«Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε ένα καλύτερο μήνυμα και έκανε μια εξυπνότερη εκστρατεία και για αυτό το λόγο κέρδισε» τις εκλογές, τόνισε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/AFP/Sputnik

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΥΡΣΟΥΛΑ ΦΟΝ ΝΤΕΡ ΛΑΙΕΝ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Φον ντερ Λάιεν: Η Ευρώπη χάνει 500 εκατ. ευρώ την ημέρα από την κρίση στη Μέση Ανατολή

Η πρόεδρος της Κομισιόν ανακοίνωσε επίσης ότι έως το καλοκαίρι θα παρουσιαστεί Σχέδιο Δράσης για την Ηλεκτροδότηση, το οποίο θα περιλαμβάνει φιλόδοξο πανευρωπαϊκό στόχο
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Διεθνή / Ο Τραμπ εξακολουθεί να απορρίπτει την πρόταση του Ιράν και συζητά την παράταση του ναυτικού αποκλεισμού

Αξιωματούχος του Λευκού Οίκου αποκάλυψε ότι ο Τραμπ εξετάζει μέτρα για τη σταθεροποίηση των παγκόσμιων αγορών πετρελαίου, καθώς και τρόπους περιορισμού των επιπτώσεων του ναυτικού αποκλεισμού στους Αμερικανούς καταναλωτές
THE LIFO TEAM