Κόρη ρεπουμπλικανού υποψηφίου: «Για το όνομα του Θεού, μην ψηφίσετε τον πατέρα μου»

Κόρη ρεπουμπλικανού υποψηφίου: «Για το όνομα του Θεού, μην ψηφίσετε τον πατέρα μου» Facebook Twitter
0

Σίγουρα δεν είναι η προεκλογική καμπάνια που θα περίμενε κανείς από το παιδί ενός πολιτικού, αλλά η κόρη του ενός ρεπουμπλικανού υποψήφιου «παρακαλεί» τον κόσμο στο Μίσιγκαν «για όνομα του Θεού, μην ψηφίσετε τον πατέρα μου».

«Πείτε το σε όλους», έγραψε η Στέφανι Ρίγκαν σε ένα μήνυμα στο Twitter, που έχει γίνει viral, μετρώντας περισσότερα από 180.000 like.

Σε επόμενο μήνυμα, κάλεσε τους ψηφοφόρους να ψάξουν μόνοι τους το παρελθόν του πατέρα της, Ρόμπερτ Ρίγκαν, γράφοντας: «Δεν νιώθω ασφαλής να μοιραστώ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πιστεύω του, αλλά σας παρακαλώ ψάξτε τον και απλώς διαβάστε μόνοι σας».

Η Ρίγκαν θα είναι υποψήφιος στις τοπικές εκλογές τον ερχόμενο Αύγουστο.


Τα λόγια της Στέφανι Ρίγκαν αποτέλεσαν πλήγμα για τον πατέρα της, που «διαφημίζει» την αφοσιωμένη του οικογένεια στην ιστοσελίδα της καμπάνιας του, χρησιμοποιώντας διάφορες φωτογραφίες μαζί με τα παιδιά του.

Ο Ρόμπερτ Ρίγκαν μίλησε σε τοπικό κανάλι για τις απόψεις της κόρης του, τις οποίες απέδωσε στην «φιλελεύθερη πανεπιστημιακή εκπαίδευση».

«Όταν φεύγουν για το κολέγιο, βασικά μπλέκονται με αυτά τα μαρξιστικά, σοσιαλιστικά πανεπιστήμια και αρχίζει να τους γίνεται πλύση εγκεφάλου με πράγματα εκ διαμέτρου αντίθετα από εκείνα, με τα οποία τα μεγάλωσες», ανέφερε ο ίδιος. 

Ο Ρίγκαν, που στην ιστοσελίδα του, δηλώνει «τόσο συντηρητικός που κάνει τον Ρας Λίμπο [σ.σ. η ραδιοφβική «φωνή» της αμερικανικής δεξιάς] να δείχνει φιλελεύθερος», λέει πως με την κόρη του διαφωνούν στην συστημικό ρατσισμό, την λευκή υπεροχή και το Black Lives Matter.

«Είναι μεγάλη υπέρμαχος. Το μόνο μέρος που εγώ όντως βλέπω συστημικό ρατσισμό είναι οι κλινικές αμβλώσεων, επειδή φαίνεται να στοχεύουν στην κοινότητα των Αφροαμερικανών», είπε. 

Βέβαια έκτοτε αποφάσισε να χαμηλώσει τους τόνους, δημοσιεύοντας χθες μια μακρά δήλωση στο Facebook, όπου έδειχνε να εκτιμά την πολιτική ενασχόληση της κόρης του.

«Χαίρομαι που νιώθει αρκετά σίγουρη στη σχέση μας ώστε να εκφράζει της αντίθετες απόψεις της δημοσίως», ανέφερε μεταξύ άλλων, ενθαρρύνοντας ταυτόχρονα την Στέφανι και άλλους να μιλήσουν ελεύθερα για τις απόψεις τους, όπως είπε.

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ

Διεθνή / Πρίγκιπας Χάρι: Η αποξένωση από τη βασιλική οικογένεια και ο μονόλογος της συμφιλίωσης

Ο πρίγκιπας Χάρι, σε νέα συνέντευξή του, εκφράζει την επιθυμία του για συμφιλίωση με τη βασιλική οικογένεια, ωστόσο οι δηλώσεις του περιέχουν θυμό, αιχμές και επιθέσεις κατά του πατέρα του, του θεσμικού κατεστημένου και του δικαστικού σώματος
LIFO NEWSROOM
ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΤΡΑΜΠ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Διεθνή / Νέο διάταγμα Τραμπ απειλεί την οικονομική ανεξαρτησία των γυναικών στις ΗΠΑ

Το νέο εκτελεστικό διάταγμα Τραμπ, με επίφαση την αξιοκρατία και την «ουδετερότητα», αμφισβητεί κρίσιμες προστασίες κατά των έμφυλων και φυλετικών διακρίσεων
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΓΑΠΗ ΒΑΡΟΥΝΗ
Ερντογάν από Κατεχόμενα: «Δεν θα επιτρέψουμε να αγγίξετε τις μαντίλες των κοριτσιών μας»

Διεθνή / Ερντογάν από Κατεχόμενα: «Δεν θα επιτρέψουμε να αγγίξετε τις μαντίλες των κοριτσιών μας»

Την Παρασκευή, χιλιάδες Τουρκοκύπριοι κατέκλυσαν τους δρόμους της Λευκωσίας διαδηλώνοντας ενάντια στο νομοθέτημα που επιτρέπει τη χρήση μαντίλας στα σχολεία, φωνάζοντας συνθήματα όπως «κάτω τα χέρια από τον τόπο μας»
LIFO NEWSROOM