Κλερ Φόι: Η βασίλισσα του The Crown κινδύνευσε από stalker

Κλερ Φόι: Η βασίλισσα του The Crown «κινδύνευσε σημαντικά» από stalker Facebook Twitter
Φωτ.: EPA/NIK HALLEN
0

Η ηθοποιός Κλέρ Φόι έπεσε θύμα stalker με την υπόθεση να φτάνει μέχρι τις δικαστικές αίθουσες.

Η 38χρονη, που έπαιξε στη δημοφιλή σειρά "The Crown" καταγγέλλει πως έπεσε θύμα του 39χρονου Τζέισον Πένροουζ μεταξύ του περασμένου Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου. 

Ο καταγγελλόμενος εμφανιζόταν μπροστά από το σπίτι της και της έστελνε περισσότερα από 1.000 email τον μήνα, όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο. 

Η Ρόζα Μπέναθαν, από πλευράς της Μητροπολιτικής Αστυνομίας, κατέθεσε πως ο 39χρονος παρουσιαζόταν ως σκηνοθέτης και παραγωγός ταινιών και ισχυριζόταν ότι ήθελε η Φόι να παίξει στην επόμενη παραγωγή του. 

Είχε επικοινωνήσει με την αδελφή και τον ατζέντη της 38χρονης και κατάφερε να βρει πού έμενε. Συνήθιζε, δε, να της χτυπά συχνά του κουδούνι. 

Η δικηγόρος του κατηγορούμενου, Μόιρα ΜακΦάρλαν, η οποία ορίστηκε από το δικαστήριο, αμφισβήτησε την ψυχική υγεία του. 

Η δίκη αναβλήθηκε για τις 22 Ιουλίου και ο 39χρονος απαγορεύεται αυστηρά να πλησιάσει την ηθοποιό έως και τις 28 του ίδιου μήνα, αλλιώς θα βρεθεί αντιμέτωπος με εγκληματική δίωξη. 

Ο πρόεδρος τον κάλεσε να μην επιχειρήσει να επικοινωνήσει μαζί της, την οικογένειά της και τον ατζέντη της και ο Πένροουζ υποσχέθηκε ότι δεν θα το κάνει. 

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΥΡΣΟΥΛΑ ΦΟΝ ΝΤΕΡ ΛΑΙΕΝ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Φον ντερ Λάιεν: Η Ευρώπη χάνει 500 εκατ. ευρώ την ημέρα από την κρίση στη Μέση Ανατολή

Η πρόεδρος της Κομισιόν ανακοίνωσε επίσης ότι έως το καλοκαίρι θα παρουσιαστεί Σχέδιο Δράσης για την Ηλεκτροδότηση, το οποίο θα περιλαμβάνει φιλόδοξο πανευρωπαϊκό στόχο
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Διεθνή / Ο Τραμπ εξακολουθεί να απορρίπτει την πρόταση του Ιράν και συζητά την παράταση του ναυτικού αποκλεισμού

Αξιωματούχος του Λευκού Οίκου αποκάλυψε ότι ο Τραμπ εξετάζει μέτρα για τη σταθεροποίηση των παγκόσμιων αγορών πετρελαίου, καθώς και τρόπους περιορισμού των επιπτώσεων του ναυτικού αποκλεισμού στους Αμερικανούς καταναλωτές
THE LIFO TEAM