Κλασικό Μπλε - Το Ινστιτούτο Pantone ανακοίνωσε το χρώμα της χρονιάς για το 2020

Κλασικό Μπλε - Το Ινστιτούτο Pantone ανακοίνωσε το χρώμα της χρονιάς για το 2020 Facebook Twitter
Κομψό, διαχρονικό και καθησυχαστικό, το κλασικό μπλε είναι το χρώμα του 2020 για την Pantone
1

Το χρώμα για το 2020 που έρχεται θα είναι το κλασικό μπλε, σύμφωνα με το Ινστιτούτο Χρώματος Pantone.

Το Ινστιτούτο Pantone ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι το «Classic Blue» θα είναι το χρώμα της χρονιάς για το 2020, περιγράφοντάς το ως ελαφρώς πιο σκούρο από την πρωταρχική απόχρωση του μπλε. «Κομψό μέσα από την απλότητά του και ταυτόχρονα πιο διαχρονικό».

Το κλασικό μπλε, φαίνεται ιδιαίτερα κατάλληλο για αυτή την εποχή καθώς εκτός από κομψή και διαχρονική, η απόχρωση είναι άνευ φύλου και εποχιακού περιορισμού, καθιστώντας την  προσβάσιμη και επιθυμητή, για ανθρώπους σε όλα τα κοινωνικά στρώματα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Introducing the Pantone Color of the Year 2020, PANTONE 19-4052 Classic Blue, a timeless and enduring blue hue elegant in its simplicity. Suggestive of the sky at dusk, the reassuring qualities of Classic Blue offer the promise of protection; highlighting our desire for a dependable and stable foundation from which to build. As we cross the threshold into a new era, Pantone has translated the hue into a multi-sensory experience to reach a greater diversity of people and provide an opportunity for everyone to engage with the color. We will be tapping into sight, sound, smell, taste, and texture to make the Pantone Color of the Year for 2020 a truly immersive color experience for all. Link in bio to learn more about Classic Blue. #Pantone2020

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PANTONE (@pantone) στις

Οι «καθησυχαστικές» ιδιότητες του χρώματος Pantone 19-4052 Classic Blue ενισχύουν την επιθυμία μας για ένα αξιόπιστο και σταθερό υπόβαθρο πάνω στο οποίο θα οικοδομήσουμε το πέρασμα σε μια νέα εποχή, εκτιμούν οι ιθύνοντες του Pantone

Εδώ και μια δεκαετία, υπάρχει το ίδιο αίσθημα ανησυχίας στον κόσμο, γι 'αυτό, με βάση όσα έχουμε δει να συμβαίνουν στον πλανήτη, επιλέξαμε το μπλε, εξήγησε στο TIME, η Λόρι Πρέσμαν, αντιπρόεδρος του Pantone. «Είναι καθησυχαστικό γεμάτο ηρεμία και σιγουριά. Χτίζει τη σύνδεση».

Κλασικό Μπλε - Το Ινστιτούτο Pantone ανακοίνωσε το χρώμα της χρονιάς για το 2020 Facebook Twitter

Από την πλευρά του, ο διευθυντής του Pantone, δήλωσε ότι το Classic Blue είναι το σύμβολο της εμπιστοσύνης, της πίστης και της αξιοπιστίας.

Υπενθυμίζεται ότι στο τέλος κάθε έτους εδώ και 20 χρόνια, το Pantone επιλέγει ένα χρώμα για να χαρακτηρίσει το προσεχές ημερολογιακό έτος. Η εταιρεία χρησιμοποιεί την ανάλυση τάσεων που θα επηρεάσουν την ευρεία αγορά προϊόντων, τις τάσεις της μόδας, την διακόσμηση για το σπίτι ακόμα και τη γραφιστική.

Σημειώνεται ότι το χρώμα για το 2019 ήταν το Living Coral, το ήπιο πορτοκαλί χρώμα, το οποίο συμβόλιζε την αισιοδοξία.

Κλασικό Μπλε - Το Ινστιτούτο Pantone ανακοίνωσε το χρώμα της χρονιάς για το 2020 Facebook Twitter

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ