Κατάσταση ομηρίας στη Γαλλία: Κρατούμενος κρατά δύο σωφρονιστικούς υπαλλήλους

Κατάσταση ομηρίας στη Γαλλία: Κρατούμενος κρατά δύο σωφρονιστικούς υπαλλήλους Facebook Twitter
0

Συναγερμός έχει σημάνει στη φυλακή του Condé-sur-Sarthe στη Γαλλία, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη κατάσταση ομηρίας. 

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ένας κρατούμενος κρατά δύο ένστολους ομήρους. Όλα ξεκίνησαν στις 6:30 τοπική ώρα, κατά τη διάρκεια του γεύματος, όπως μεταδίδει η Le Figaro. Το υπουργείο Δικαιοσύνης έχει ήδη ενεργοποιήσει ένα ειδικό κλιμάκιο αξιωματικών για την αντιμετώπιση της κρίσης. 

Ο ένας από τους δύο ομήρους είναι έμπειρος σωφρονιστικός υπάλλολος ενώ το άλλο άτομο είναι νεαρός εκπαιδευόμενος. Σύμφωνα με το BFMTV ο δράστης είχε μεταφερθεί στην νέα φυλακή ακριβώς επειδή στο παρελθόν είχε εμπλακεί σε παρόμοιες καταστάσεις ομηρίας. Ήδη είναι σε εξέλιξη διαπραγμάτευση, με τον κρατούμενο να απαιτεί τη μεταφορά σου σε άλλη φυλακή. 

Τον Μάρτιο, η φυλακή είχε γίνει και πάλι «θέατρο» μιας βίαιης επίθεσης ενός κρατούμενου σε βάρος δύο φρουρών. Τότε η κρίση είχε τεθεί υπό έλεγχο μετά από ώρες διαπραγματεύσεων με την αστυνομία. 

 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ ΒΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Διεθνή / «Δεν θυμάμαι τίποτα»: Θύμα του Έπσταϊν καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού μετά από χορήγηση ναρκωτικών

«Προσπάθησε ξανά να μου κατεβάσει το τζιν, και του είπα 'όχι, όχι, είμαι στην περίοδο μου', και μου απάντησε: 'Δεν χρειάζεται να μου λες ψέματα», θυμάται
THE LIFO TEAM