Κατάσταση ομηρίας στη Γαλλία: Κρατούμενος κρατά δύο σωφρονιστικούς υπαλλήλους

Κατάσταση ομηρίας στη Γαλλία: Κρατούμενος κρατά δύο σωφρονιστικούς υπαλλήλους Facebook Twitter
0

Συναγερμός έχει σημάνει στη φυλακή του Condé-sur-Sarthe στη Γαλλία, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη κατάσταση ομηρίας. 

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ένας κρατούμενος κρατά δύο ένστολους ομήρους. Όλα ξεκίνησαν στις 6:30 τοπική ώρα, κατά τη διάρκεια του γεύματος, όπως μεταδίδει η Le Figaro. Το υπουργείο Δικαιοσύνης έχει ήδη ενεργοποιήσει ένα ειδικό κλιμάκιο αξιωματικών για την αντιμετώπιση της κρίσης. 

Ο ένας από τους δύο ομήρους είναι έμπειρος σωφρονιστικός υπάλλολος ενώ το άλλο άτομο είναι νεαρός εκπαιδευόμενος. Σύμφωνα με το BFMTV ο δράστης είχε μεταφερθεί στην νέα φυλακή ακριβώς επειδή στο παρελθόν είχε εμπλακεί σε παρόμοιες καταστάσεις ομηρίας. Ήδη είναι σε εξέλιξη διαπραγμάτευση, με τον κρατούμενο να απαιτεί τη μεταφορά σου σε άλλη φυλακή. 

Τον Μάρτιο, η φυλακή είχε γίνει και πάλι «θέατρο» μιας βίαιης επίθεσης ενός κρατούμενου σε βάρος δύο φρουρών. Τότε η κρίση είχε τεθεί υπό έλεγχο μετά από ώρες διαπραγματεύσεων με την αστυνομία. 

 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κίνα: Άνοιξε το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο πάγου και χιονιού στον κόσμο

Διεθνή / Κίνα: Άνοιξε το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο πάγου και χιονιού στον κόσμο

Σε έκταση 1,2 εκατομμυρίων τετραγωνικών μέτρων και με τη χρήση 400.000 κυβικών μέτρων πάγου και χιονιού, το Harbin Ice-Snow World έχει δημιουργήσει ένα μεγαλειώδες «παγωμένο παραμύθι από πάγο και χιόνι» σε πρωτοφανή κλίμακα
THE LIFO TEAM
Ο Νετανιάχου ανακοίνωσε ότι θα πουλήσει φυσικό αέριο στην Αίγυπτο αξίας 35 δισ. δολαρίων

Διεθνή / «Ιστορική συμφωνία» πώλησης φυσικού αερίου 35 δισ. δολαρίων στην Αίγυπτο, ανακοίνωσε ο Νετανιάχου

Η Αίγυπτος έχει δηλώσει ότι η συμφωνία αποτελεί αυστηρά εμπορική συναλλαγή, η οποία συνήφθη αποκλειστικά για οικονομικούς και επενδυτικούς λόγους, χωρίς πολιτικά κίνητρα
THE LIFO TEAM