Καταδικάστηκε σε 70 χρόνια φυλάκισης αφού έφτυσε αστυνομικούς

Καταδικάστηκε σε 70 χρόνια φυλάκισης αφού έφτυσε αστυνομικούς Facebook Twitter
0

Ένας 36χρονος από το Τέξας θα περάσει 70 χρόνια στη φυλακή, επειδή έφτυσε αστυνομικούς κατά τη διάρκεια της σύλληψής του πέρυσι, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Ο Λάρι Πίρσον καταδικάστηκε στις 12 Απριλίου αφού κρίθηκε ένοχος για δύο κατηγορίες παρενόχλησης δημόσιου υπαλλήλου, ανέφερε πρώτο το KLBK News. Η εφημερίδα Lubbock Avalanche-Journal επιβεβαίωσε επίσης την καταδίκη.

Συνελήφθη για ενδοοικογενειακή επίθεση τον Μάιο του 2022, όταν μια γυναίκα ειδοποίησε στην αστυνομία στο Λάμποκ του Τέξας, δήλωσε η εισαγγελέας Τζέσικα Γκόρμαν. Η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι ο Πίρσον τη χτύπησε πολλές φορές και ότι είχε όπλο - το οποίο αργότερα αποδείχθηκε ότι ήταν αεροβόλο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, που επικαλείται τις αρχές, αφού ο Πίρσον τέθηκε υπό κράτηση, φέρεται να εκνευρίστηκε που δεν συνελήφθη η γυναίκα αντί γι' αυτόν και άρχισε να κλωτσάει τις πόρτες του περιπολικού.

Όταν δύο αστυνομικοί άνοιξαν την πόρτα του οχήματος και διέταξαν τον Πίρσον να σταματήσει, ο εισαγγελέας είπε ότι έφτυσε και τους δύο και συνέχισε να το κάνει μέχρι να φτάσουν στο κέντρο κράτησης της κομητείας Λάμποκ.

Κατά τη διάρκεια της τελικής αγόρευσης της δίκης, η εισαγγελέας φέρεται να ζήτησε από τους ενόρκους να εξετάσουν μια ποινή που κατά την άποψή της θα «έστελνε ένα μήνυμα», σημειώνοντας ότι ο Πίρσον είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για ληστεία και οικογενειακή βία, σύμφωνα με το KLBK News.

Ως αποτέλεσμα, ο Πίρσον θα μπορούσε να λάβει ελάχιστη ποινή φυλάκισης 25 ετών, προσθέτει το δημοσίευμα.

Από την πλευρά του, ο συνήγορος υπεράσπισης είπε ότι η καταδίκη ήταν για «απλό πλημμέλημα» σε μια περίσταση που «ξέφυγε από τον έλεγχο».

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τη στήριξη στην αμφισβήτηση: Η μεταστροφή του Πιρς Μόργκαν για το Ισραήλ και τη Γάζα

Διεθνή / Από τη στήριξη στην αμφισβήτηση: Η μεταστροφή του Πιρς Μόργκαν για το Ισραήλ και τη Γάζα

Η επεισοδιακή συνέντευξη με την πρέσβειρα του Ισραήλ στο Ηνωμένο Βασίλειο - Ο Βρετανός δημοσιογράφος σήμερα μιλά για υπέρμετρη ισραηλινή απάντηση και έλλειψη διαφάνειας στους θανάτους αμάχων Παλαιστινίων
LIFO NEWSROOM
Η Αίγυπτος κλείνει τη Μονή Σινά - Για νέα «Άλωση» μιλά ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Διεθνή / Η Αίγυπτος κλείνει τη Μονή Σινά - Για νέα «Άλωση» μιλά ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

ΥΠΕΞ για Όρος Σινά: Κανένα περιθώριο να αποκλίνουμε από την κοινή κατανόηση Ελλάδας και Αιγύπτου - Αιγύπτιοι αρχαιολόγοι υποστηρίζουν πως οι δημεύσεις εμπίπτουν στους νόμους περί αρχαιοτήτων και πως η απόφαση αυτή είναι προς όφελος της Μονής
LIFO NEWSROOM
Κωπηλάτης από τη Γαλλία συνελήφθη στα ρωσοεσθονικά σύνορα - Πέρασε στην Εσθονία κάνοντας κουπί

Διεθνή / Κωπηλάτης από τη Γαλλία συνελήφθη στα ρωσοεσθονικά σύνορα - Πέρασε στην Εσθονία κάνοντας κουπί

Το προξενείο της χώρας στην Αγία Πετρούπολη επικοινώνησε με τις ρωσικές αρχές ώστε να διασφαλίσει ότι ο άνδρας αυτός θα λάβει προξενική βοήθεια, όπως προβλέπει η Συνθήκη της Βιέννης
LIFO NEWSROOM
Η κυβέρνηση Τραμπ στοχεύει το Χάρβαρντ και άλλα πανεπιστήμια για αντισημιτισμό – Απειλές περικοπής ομοσπονδιακής χρηματοδότησης

Διεθνή / Η κυβέρνηση Τραμπ στοχεύει το Χάρβαρντ και άλλα πανεπιστήμια για αντισημιτισμό

Η κυβέρνηση Τραμπ προχωρά σε αυστηρά μέτρα κατά κορυφαίων αμερικανικών πανεπιστημίων, κατηγορώντας τα για αντισημιτισμό και απειλώντας να κόψει δισεκατομμύρια δολάρια σε ομοσπονδιακή χρηματοδότηση
LIFO NEWSROOM