ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Καταδικάστηκε άντρας που έκανε τον παραγωγό πορνό ταινιών και εξαπατούσε κοπέλες για να κάνουν σεξ μαζί του

Καταδικάστηκε άντρας που έκανε τον παραγωγό πορνό ταινιών και εξαπατούσε κοπέλες για να κάνουν σεξ μαζί του Facebook Twitter
(φωτο αρχείου) - Πηγή: YouTube
1

Ένας 34χρονος στην πόλη Raymore του Κάνσας, καταδικάστηκε την Παρασκευή σε 10 χρόνια φυλάκισης, αφού ομολόγησε τη μακροχρόνια απάτη που είχε στήσει, με στόχο να εξαπατάει γυναίκες προκειμένου να κάνουν σεξ μαζί του.

Ο Mario Ambrose Antoine, πρώην φωτογράφος σε γάμους, είχε δημιουργήσει πλήθος πλαστών ιντερνετικών ταυτοτήτων όπου δήλωσε ταλαντούχος ατζέντης, φωτογράφος και παραγωγός για ψεύτικα site όπως το «Playboy Worldwide» και το «Playboy Asia».

Τον περασμένο Οκτώβρη κατηγορήθηκε για την εκμετάλλευση 6 γυναικών από το 2011 ως το 2016, αν και οι εισαγγελείς της υπόθεσης πιστεύουν πως υπήρχαν και άλλα θύματα.

Για να κάνει την επιχείρηση του να φαίνεται πραγματική, είχε δημιουργήσει μέχρι και πλαστά έγγραφα.

Οι γυναίκες υπέγραφαν έγγραφα τα οποία νόμιζαν πως ήταν συμβόλαια για casting και υπόσχονταν χιλιάδες δολάρια για κάθε μία φορά που μαγνητοσκοπούνταν να κάνουν σεξ με τον Antoine.

Στην απολογία του την περασμένη Παρασκευή ο καταδικασθείς παραδέχτηκε πως η απάτη αφορούσε τουλάχιστον 10 γυναίκες, στις οποίες συνολικά είχε υποσχεθεί χρηματικά ποσά από 550.000 ως 1,5 εκατομμύριο δολάρια.

Ο Antoine προσέγγιζε τις γυναίκες μέσω ενός ψεύτικου προφίλ στο Facebook και τους έκανε κοπλιμέντα για την εμφάνιση τους και τις ρωτούσε αν ενδιαφέρονταν να ασχοληθούν με το μόντελινγκ.

Ο ίδιος πήγαινε τελικά τη συζήτηση στο «adult modeling» και τους υποσχόταν υπέρογκες αμοιβές για φωτογραφίες και βίντεο που θα βρίσκονταν μόνο σε private sites του εξωτερικού.

Οι γυναίκες που ενδιαφέρονταν για την «προσφορά» πήγαιναν σε ένα σπίτι στο Raymore όπου και βιντεοσκοπούνταν.

Όταν κάποιες από τις εξαπατημένες γυναίκες εξέφραζαν παράπονα για το ότι δεν έχουν ακόμα πληρωθεί, ο Antoine έστελνε φωτογραφίες τους σε εργοδότες και φίλους τους.

Καταδικάστηκε άντρας που έκανε τον παραγωγό πορνό ταινιών και εξαπατούσε κοπέλες για να κάνουν σεξ μαζί του Facebook Twitter
Ο 34χρονος Mario Ambrose Antoine

Σε ένα από τα θύματά του που παραπονέθηκε, ο Antoine του είπε πως είχε δύο επιλογές: είτε να ξανακάνει σεξ μαζί του, είτε να τον πληρώσει 9.000 δολάρια αλλιώς το προηγούμενο της βίντεο θα έβγαινε στην δημοσιότητα. Σύμφωνα με την εισαγγελία η γυναίκα υποχρεώθηκε να πάει σπίτι του και να ξανακάνει σεξ μαζί του.

Όταν μια άλλη γυναίκα επικοινώνησε μαζί του και του είπε πως δεν είχε πληρωθεί, ο κατηγορούμενος έστειλε γυμνές φωτογραφίες της στο αφεντικό της.

Το δικηγορικό γραφείο δήλωσε στην New York Post ότι ο κ. Antoine βρέθηκε ένοχος για απάτη και θα καταδικαστεί σε 10 χρόνια φυλάκισης. Επιπλέον, έχει την υποχρέωση να αποζημιώσει χρηματικά τα θύματα του, αν και το ακριβές ποσό μένει ακόμα να διευκρινιστεί. 

Ο Antoine είχε καταδικαστεί για απάτη και στο παρελθόν όταν ακόμα δούλευε ως φωτογράφος σε γάμους, καθώς πολλές φορές δεν παρευρισκόταν στις γαμήλιες εκδηλώσεις για τους οποίους, μάλιστα, είχε πληρωθεί προκαταβολικά.

Με πληροφορίες από independent.co.uk, buzzfeed.com και kansascity.com

Διεθνή
1

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Διεθνή / Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Η αστυνομία βασιλικών πάρκων στο Ηνωμένο Βασίλειο εξέδωσε σχετική προειδοποίηση, μετά από καταγγελίες που έλαβε το Σαββατοκύριακο - Οδυνηρή πράξη για τα ζώα και ποινικό αδίκημα, αναφέρει η αστυνομία
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ