Κατά λάθος meme: Η έκπληκτη Νικόλ Κίντμαν έγινε viral μετά το χαστούκι του Σμιθ στον Ροκ

Η Νικόλ Κίντμαν με ανοικτό το στόμα Facebook Twitter
Φωτ: Twitter
0

Η Νικόλ Κίντμαν έγινε άθελα της meme και μια φωτογραφία της έγινε viral στο Twitter, μετά το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ, στα Όσκαρ 2022.

Στη φωτογραφία, η σταρ απεικονίζεται σοκαρισμένη με ανοιχτό το στόμα να κοιτάζει σε ένα σημείο, κατά τη διάρκεια της τελετής των Όσκαρ 2022.  Χρήστες του Twitter άρχισαν να κοινοποιούν τη φωτογραφία της συγκλονισμένης Νικόλ Κίντμαν, σπεύδοντας να σχολιάσουν ότι ήταν η αντίδρασή της στην άνευ προηγουμένου επίθεση του Σμιθ στον Ροκ. Ωστόσο, έσφαλαν, καθώς το στιγμιότυπο της σταρ τραβήχτηκε νωρίτερα, σύμφωνα με την Daily Mail.

Αυτό δεν εμπόδισε τους χρήστες του Twitter να μετατρέψουν την αντίδραση της Νικόλ Κίντμαν σε meme, καθώς «ταίριαξε» με το επεισόδιο.

«Η Νικόλ Κίντμαν θα πρέπει να κερδίσει το Όσκαρ Καλύτερης Αντίδρασης στο χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ», έγραψε στο Twitter ένας θεατής. «Η Νικόλ Κίντμαν αντιδρά στο περιστατικό των Κρις Ροκ και Γουίλ Σμιθ στα #Όσκαρ.Ένα νέο meme γεννήθηκε», πρόσθεσε ένας άλλος.

Η άνευ προηγουμένου επίθεση επί σκηνής οδήγησε στο να ξεκινήσει το «#whatjusthappened» στο Twitter, με ένα άτομο να σχολιάζει: «Η Νικόλ Κίντμαν ήμασταν όλοι εμείς εκείνη τη στιγμή».

Με πληροφορίες Daily Mail

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ