Το καρτέλ των ναρκωτικών στο Μεξικό σκόρπισε το θάνατο

Το καρτέλ των ναρκωτικών στο Μεξικό σκόρπισε το θάνατο Facebook Twitter
1

 Ένοπλοι πραγματοποίησαν σειρά επιθέσεων εναντίον αστυνομικών σε έξι πόλεις της πολιτείας Μιτσοακάν του δυτικού Μεξικού προκαλώντας τον θάνατο 22 ανθρώπων συνολικά, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Εσωτερικών.

"Μέχρι στιγμής έχουμε καταμετρήσει μεταξύ των νεκρών δύο μέλη της ομοσπονδιακής αστυνομίας και 20 εγκληματίες, ενώ σε 15 ανέρχεται ο αριθμός των τραυματιών", αναφέρει η ανακοίνωση της εθνικής επιτροπής ασφαλείας του υπουργείου Εσωτερικών.

Τον Μάιο η μεξικανική κυβέρνηση είχε δεσμευτεί να διατηρήσει χιλιάδες μέλη των ενόπλων δυνάμεων σε αυτή την πολιτεία, η οποία μαστίζεται από τη βία των καρτέλ των ναρκωτικών, μέχρις ότου επανέλθει η ειρήνη στην περιοχή.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

BAFTA ΤΟΥΡΕΤ ΤΖΟΝ ΝΤΕΙΒΙΝΤΣΟΝ

Διεθνή / Τι είναι το σύνδρομο Τουρέτ και ποια τα βασικά συμπτώματα

Το σύνδρομο βρέθηκε στο επίκεντρο της δημόσιας συζήτησης μετά το περιστατικό στην τελετή των βραβείων BAFTA, όταν άνδρας με τη συγκεκριμένη νευρολογική διαταραχή φώναξε ρατσιστική λέξη από το κοινό
THE LIFO TEAM