«Κάνε το σωστό και φύγε ή κάνε του ευθανασία!»

«Κάνε το σωστό και φύγε ή κάνε του ευθανασία!» Facebook Twitter
21

Μια οικογένεια από το Newcastle του Οντάριο έλαβε την Παρασκευή ένα σοκαριστικά επιθετικό ανώνυμο γράμμα σχετικά με το γιο τους, ο οποίος έχει αυτισμό.

Το γράμμα έχει υπογραφή «μια εκνευρισμένη μητέρα» και το κείμενο αναφέρεται στο παιδί ως «ενοχλητικό», «τρομαχτικό», και θορυβώδες, παρακινώντας την οικογένεια να φύγει από τη γειτονιά. Τα σκληρά λόγια γίνονται όλο και χειρότερα με αποκορύφωμα την πρόταση «θα έπρεπε να δώσουν τα καθυστερημένα μέλη του σώματος του και να τα χαρίσουν στην επιστήμη. Σε τι χρησιμεύει αυτός ο άνρθωπος!!! Κάνε το σωστό και φύγε ή δώσε τον για ευθανασία!! Ό,τι και από τα δύο να κάνεις όλοι θα είμαστε καλύτερα!!»

«Κάνε το σωστό και φύγε ή κάνε του ευθανασία!» Facebook Twitter

Η οικογένεια ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία δήλωσε ότι ανέλαβε την «πολύ σοβαρή υπόθεση». Η γειτονιά από τη μεριά της έχει ενωθεί και κάνει ό,τι μπορεί για να νιώσει ο μικρός Μαξ και η οικογένειά του ευπρόσδεκτοι.

21

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βρετανία: Ουίλιαμ και Κέιτ υποδέχθηκαν τους Μακρόν – Η πριγκίπισσα με look εμπνευσμένο από Dior

Διεθνή / Βρετανία: Ουίλιαμ και Κέιτ υποδέχθηκαν τους Μακρόν – Η πριγκίπισσα με look εμπνευσμένο από Dior

Η Κέιτ Μίντλετον εντυπωσίασε με σακάκι Christian Dior και σκουλαρίκια που ανήκαν στην πριγκίπισσα Νταϊάνα, τιμώντας τη γαλλοβρετανική φιλία και την παράδοση του οίκου
LIFO NEWSROOM
Αμερικανικά πανεπιστήμια σε κρίση: Χάνουν 1 δισ. δολάρια από διεθνείς φοιτητές λόγω Τραμπ

Διεθνή / Αμερικανικά πανεπιστήμια σε κρίση: Χάνουν 1 δισ. δολάρια από φοιτητές λόγω Τραμπ

Οι νέες πολιτικές της κυβέρνησης Τραμπ προκαλούν μαζική φυγή διεθνών φοιτητών από τις ΗΠΑ, με τα πανεπιστήμια να χάνουν έως και $1 δισ. σε δίδακτρα - Ποιες σχολές πλήττονται περισσότερο
LIFO NEWSROOM
Το μεγαλύτερο λιμάνι της Ευρώπης προετοιμάζεται για πόλεμο με τη Ρωσία

Διεθνή / Το μεγαλύτερο λιμάνι της Ευρώπης προετοιμάζεται για πόλεμο με τη Ρωσία

Το λιμάνι του Ρότερνταμ προετοιμάζεται για ενδεχόμενη στρατιωτική σύγκρουση, διαθέτοντας χώρο για πολεμικά πλοία και κρίσιμα εφόδια - Πώς η Ευρώπη αναδιαμορφώνει την αμυντική της στρατηγική
LIFO NEWSROOM
Ο Φειδίας Παναγιώτου δημοσίευσε τελικά τη συνέντευξη με τον Τατάρ: «Εγγύηση για τους Τουρκοκύπριους τα τουρκικά στρατεύματα»

Διεθνή / Ο Φειδίας Παναγιώτου δημοσίευσε τελικά τη συνέντευξη με τον Τατάρ: «Εγγύηση για τους Τουρκοκύπριους τα τουρκικά στρατεύματα»

Ο Ερσίν Τατάρ απαντά στις επικρίσεις για πλήρη εξάρτηση του από την Τουρκία και ισχυρίζεται πως η ύπαρξη του Κυπριακού οφείλεται στις «σφαγές» Τουρκοκυπρίων από Ελληνοκύπριους το 1963-1964
LIFO NEWSROOM

σχόλια

16 σχόλια
Κάθε λέξη είναι γεμάτη δηλητήριο. Μπορεί όντως να το έγραψε κάποια μητέρα, μπορεί να το έγραψε κάποια (ή κάποιος) με αρρωστημένη ψυχή και να εμφανίστηκε ως ''pissed-off mother'' για να θολώσει τα νερά, αλλά αυτό ελάχιστη σημασία έχει. Πρόκειται για το κάθαρμα της διπλανής πόρτας, το πιο επικίνδυνο απ'όλα τα καθάρματα...
Χωρις να θελω να σας στεναχωρησω αλλα μην σας κανει και τοσο μεγαλη εντυπωση η αποψη της βλαμμενης που εγραψε αυτο το κειμενο. Στην Ελλαδα εχουμε ολοκληρο κομμα που υποστηριζει τετοιου ειδους μεθοδους (στα σοβαρα) και εχει και 18 εδρες στην Βουλη.Σορρυ για την συνδεση με την πολιτικη κατασταση αλλα δεν γινοταν να μην το θυμηθω διαβαζοντας τα σχολια σας.
Τρία άτομα ενοχλήθηκαν από την αλήθεια του σχολίου σου επειδή τους χαλάει την ψευδαίσθηση ότι ήταν δικαιολογημένοι που ψήφισαν το κόμμα των ουρακοτάγκων.
:OΔεν πιστεύω ότι το έγραψε κάποια μητέρα αυτό. Θέλω να πιστεύω.Όποιος και αν το έγραψε, και "φάρσα" από κάποιο βλαμμένο 13χρονο είναι αισχρό.Ούτε ευθανασία που λέτε για αυτόν/ή που έγραψε ούτε ξύλο. Υποχρεωτική κοινωνική εργασία με άτομα με ειδικές ικανότητες για να μάθει. Όχι τιμωρία, να μάθει από αυτούς μπας και γίνει καλύτερος άνθρωπος το μαλακομπούκωμα. Σιχτίρι συγχύστηκα.
Δεν ξέρω γιατί, μα στο ''θα έπρεπε να δώσουν τα καθυστερημένα μέλη του σώματος του και να τα χαρίσουν στην επιστήμη. Σε τι χρησιμεύει αυτός ο άνρθωπος!!! Κάνε το σωστό και φύγε ή δώσε τον για ευθανασία!'' μου ταιριάζει καλύτερα το πρόσωπο αυτού που συνέταξε την επιστολή...