«Κάνε το σωστό και φύγε ή κάνε του ευθανασία!»

«Κάνε το σωστό και φύγε ή κάνε του ευθανασία!» Facebook Twitter
21

Μια οικογένεια από το Newcastle του Οντάριο έλαβε την Παρασκευή ένα σοκαριστικά επιθετικό ανώνυμο γράμμα σχετικά με το γιο τους, ο οποίος έχει αυτισμό.

Το γράμμα έχει υπογραφή «μια εκνευρισμένη μητέρα» και το κείμενο αναφέρεται στο παιδί ως «ενοχλητικό», «τρομαχτικό», και θορυβώδες, παρακινώντας την οικογένεια να φύγει από τη γειτονιά. Τα σκληρά λόγια γίνονται όλο και χειρότερα με αποκορύφωμα την πρόταση «θα έπρεπε να δώσουν τα καθυστερημένα μέλη του σώματος του και να τα χαρίσουν στην επιστήμη. Σε τι χρησιμεύει αυτός ο άνρθωπος!!! Κάνε το σωστό και φύγε ή δώσε τον για ευθανασία!! Ό,τι και από τα δύο να κάνεις όλοι θα είμαστε καλύτερα!!»

«Κάνε το σωστό και φύγε ή κάνε του ευθανασία!» Facebook Twitter

Η οικογένεια ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία δήλωσε ότι ανέλαβε την «πολύ σοβαρή υπόθεση». Η γειτονιά από τη μεριά της έχει ενωθεί και κάνει ό,τι μπορεί για να νιώσει ο μικρός Μαξ και η οικογένειά του ευπρόσδεκτοι.

21

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ληστεία στο Λούβρο: Έγινε από μικροεγκληματίες και όχι από επαγγελματίες, λέει η εισαγγελέας

Διεθνή / Ληστεία στο Λούβρο: «Έγινε από μικροεγκληματίες και όχι από επαγγελματίες» λέει η εισαγγελέας

Η εισαγγελέας του Παρισιού εκτιμά πως η συγκεκριμένη ληστεία δεν συνδέεται με τα ανώτερα κλιμάκια του οργανωμένου εγκλήματος και δηλώνει αισιόδοξη ότι τα κοσμήματα μπορούν να ανακτηθούν άθικτα
LIFO NEWSROOM
JK ROWLING GLAMOUR

Διεθνή / JK Rowling: Το εξώφυλλο με τις τρανς γυναίκες που την εξόργισε και η απάντηση του περιοδικού

Στο εξώφυλλο ποζάρει μια ομάδα τρανς γυναικών φορώντας μπλουζάκια «Protect the Dolls» που δημιουργήθηκαν από τον σχεδιαστή Connor Ives για να συγκεντρώσουν χρήματα για το φιλανθρωπικό ίδρυμα Trans Lifeline
LIFO NEWSROOM
«Από την ειρηνική Ευρώπη, στην Ευρώπη των όπλων»

LiFO politics / «Από την ειρηνική Ευρώπη, στην Ευρώπη των όπλων»

Ποιες πολιτικές, ποιοι σχεδιασμοί και ποια πρόσωπα βρίσκονται πίσω από την έκρηξη των αμυντικών δαπανών στην Ευρωπαϊκή Ένωση; Ποιοι είναι οι μεγάλοι λομπίστες της ευρωπαϊκής πολεμικής βιομηχανίας και πώς επηρεάζουν την ευρωπαϊκή πολιτική; Η Βασιλική Σιούτη συζητά για τα θέματα αυτά με τον Φέρρυ Μπατζόγλου, δημοσιογράφο-ανταποκριτή γερμανικών ΜΜΕ στην Αθήνα.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ