«Κάνε το σωστό και φύγε ή κάνε του ευθανασία!»

«Κάνε το σωστό και φύγε ή κάνε του ευθανασία!» Facebook Twitter
21

Μια οικογένεια από το Newcastle του Οντάριο έλαβε την Παρασκευή ένα σοκαριστικά επιθετικό ανώνυμο γράμμα σχετικά με το γιο τους, ο οποίος έχει αυτισμό.

Το γράμμα έχει υπογραφή «μια εκνευρισμένη μητέρα» και το κείμενο αναφέρεται στο παιδί ως «ενοχλητικό», «τρομαχτικό», και θορυβώδες, παρακινώντας την οικογένεια να φύγει από τη γειτονιά. Τα σκληρά λόγια γίνονται όλο και χειρότερα με αποκορύφωμα την πρόταση «θα έπρεπε να δώσουν τα καθυστερημένα μέλη του σώματος του και να τα χαρίσουν στην επιστήμη. Σε τι χρησιμεύει αυτός ο άνρθωπος!!! Κάνε το σωστό και φύγε ή δώσε τον για ευθανασία!! Ό,τι και από τα δύο να κάνεις όλοι θα είμαστε καλύτερα!!»

«Κάνε το σωστό και φύγε ή κάνε του ευθανασία!» Facebook Twitter

Η οικογένεια ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία δήλωσε ότι ανέλαβε την «πολύ σοβαρή υπόθεση». Η γειτονιά από τη μεριά της έχει ενωθεί και κάνει ό,τι μπορεί για να νιώσει ο μικρός Μαξ και η οικογένειά του ευπρόσδεκτοι.

21

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΠΑΣ ΛΕΩΝ ΠΟΛΕΜΟΣ

Διεθνή / Πάπας Λέων: «Ο Θεός δεν ευλογεί ποτέ τον πόλεμο, να λύσουμε τις διαμάχες ως άνθρωποι, όχι ως ζώα»

«Ο δημιουργός μας, μας έχει προικίσει με νοημοσύνη και ελεύθερη βούληση, ώστε να επιλύουμε τις συγκρούσεις ως άνθρωποι και όχι ως θηρία», τόνισε ο ποντίφικας
THE LIFO TEAM
ΤΖΟΝ ΜΠΟΛΤΟΝ ΕΝΟΧΟΣ

Διεθνή / Τζον Μπόλτον: Από την κακή διαχείριση απόρρητων εγγράφων στην ομολογία - Η κόντρα με τον Τραμπ

«Γνώριζε επίσης τη ζημιά που θα μπορούσε να προκληθεί, έθεσε την εθνική μας ασφάλεια σε σοβαρό κίνδυνο, παραβιάζοντας τον νόμο», δήλωσε η εισαγγελέας που χειρίστηκε την υπόθεση
THE LIFO TEAM
ΕΝΟΧΟΣ Ο ΤΖΟΝ ΜΠΟΛΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Τζον Μπόλτον: Ένοχος ο πρώην σύμβουλος του Τραμπ για κακή διαχείριση εγγράφων εθνικής ασφάλειας

Ο Μπόλτον δήλωσε ένοχος για μία κατηγορία μη εξουσιοδοτημένης διατήρησης πληροφοριών που αφορούσε την εθνική άμυνα, από τις συνολικά 18 κατηγορίες που του είχαν απαγγελθεί
THE LIFO TEAM