Καναδάς: Τρεις σκιέρ σκοτώθηκαν από χιονοστιβάδα

Καναδάς: Τρεις σκιέρ σκοτώθηκαν από χιονοστιβάδα Facebook Twitter
0

Σοβαρό δυστύχημα σε χιονοδρομικό κέντρο στον Καναδά κόστισε την ζωή τριών ανθρώπων όταν χιονοστιβάδα παρέσυρε δέκα σκιέρ. 

H χιονοστιβάδα παρέσυρε δέκα σκιέρ κοντά στην κοινότητα Ινβερμίρ, στην καναδική επαρχία της Βρετανικής Κολομβίας.

Σύμφωνα με τις αρχές αποτέλεσμα ήταν τρεις άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και τέσσερις να τραυματιστούν. Οι σκιέρ που παρασύρθηκαν ήταν «αλλοδαποί», σύμφωνα με την ανακοίνωση της καναδικής αστυνομίας, χωρίς περαιτέρω διευκρινίσεις.

Ωστόσο το καναδικό δίκτυο Global News μεταδίδει πως οι σκιέρ που σκοτώθηκαν είναι Γερμανοί, επικαλούμενο τον Βάλτερ Μπάουερ, δήμαρχο της πόλης Έγκινγκ στη Βαυαρία.

Η χιονοστιβάδα σημειώθηκε στην περιοχή του χιονοδρομικού κέντρου Πανοράμα, περίπου 160 χιλιόμετρα δυτικά του Κάλγκαρι. Εκπρόσωπος της επιχείρησης δήλωσε στο CBC ότι η χιονοστιβάδα σημειώθηκε εκτός των ορίων του χιονοδρομικού κέντρου, συμπληρώνοντας ότι ανεστάλη προσωρινά η λειτουργία των αναβατορίων προκειμένου να διευκολυνθεί η πρόσβαση των διασωστών με ελικόπτερα.

Τον Ιανουάριο δύο Αμερικανοί είχαν σκοτωθεί από χιονοστιβάδα στην ίδια περιοχή.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters-Xinhua

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΖΕΙ ΝΤΙ ΒΑΝΣ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΙ

Διεθνή / Ποιος θα διαδεχθεί τον Τραμπ; Ο Βανς προηγείται στις προτιμήσεις των Ρεπουμπλικανών

Τα αποτελέσματα δείχνουν ισχυρή στήριξη προς την κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ, έναν χρόνο μετά την επιστροφή του στην εξουσία, αλλά και συγκέντρωση της επιρροής γύρω από δύο βασικά πρόσωπα
THE LIFO TEAM
ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΗΠΑ ΚΑΤΑ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / «Όχι Βασιλιάδες, Όχι ICE, Όχι Πόλεμος»: Μαζικές διαδηλώσεις στις ΗΠΑ κατά Τραμπ ενώ εκείνος «έπαιζε γκολφ»

Είναι η τρίτη φορά σε λιγότερο από έναν χρόνο που η Αμερική κλήθηκε να βγει στους δρόμους από αυτό το κίνημα από τότε που ο Ντόναλντ Τραμπ επέστρεψε στην εξουσία
THE LIFO TEAM