Και επίσημα διαζευγμένος ο Πούτιν

Και επίσημα διαζευγμένος ο Πούτιν Facebook Twitter
2

Βγήκε και επισήμως το διαζύγιο του Ρώσου προέδρου Βλάντιμιρ Πούτιν από τη σύζυγό του Λιουντμίλα, με την οποία ήταν σε διάσταση επί πολλά χρόνια.

Το γεγονός επιβεβαίωσε σήμερα ένας εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, όταν δημοσιογράφοι διερωτήθηκαν για την αφαίρεση της λέξης "παντρεμένος" από το βιογραφικό του Πούτιν στην ιστοσελίδα της ρωσικής προεδρίας.

Ο Πούτιν, η ιδιωτική ζωή του οποίου αποτελεί θέμα "ταμπού" για τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης —εκτός και αν οι πληροφορίες προέρχονται απευθείας από το Κρεμλίνο— αιφνιδίασε τους συμπατριώτες του τον περασμένο Ιούνιο όταν, μαζί με τη Λιουντμίλα, ανακοίνωσε το χωρισμό τους σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησαν.

Ο πρόεδρος τόνισε ότι επρόκειτο για "κοινή απόφαση" μετά από 30 χρόνια έγγαμου βίου, όμως ρωσικά ΜΜΕ τον έχουν εμπλέξει κατά καιρούς σε σχέση με κατά πολύ μικρότερη αθλήτρια.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάμος Μπέζος-Σάντσεζ: Το γαμήλιο πάρτι σε μεσαιωνικό ναυπηγείο με τις ερμηνείες των Lady Gaga και Έλτον Τζον

Διεθνή / Τζεφ Μπέζος: Το γαμήλιο πάρτι σε μεσαιωνικό ναυπηγείο - Θα τραγουδήσουν Lady Gaga και Έλτον Τζον

Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αγάπης στο μικρό νησί Σαν Τζόρτζιο, απέναντι από την πλατεία του Αγίου Μάρκου, υπό τους ήχους του Ματέο Μποτσέλι, γιου του διάσημου τενόρου Αντρέα Μποτσέλι
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια