Ιταλία: Τσουνάμι ύψους ενάμιση μέτρου στο νησί Στρόμπολι

Το ηφαίστειο Στρόμπολι Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Bernd Dittrich on Unsplash
0

Τσουνάμι σημειώθηκε ανοικτά του νησιού Στρόμπολι, προκαλώντας κύμα ύψος περίπου ενάμιση μέτρου, όπως μεταδίδουν ιταλικά μέσα.

Στο νησί σήμανε συναγερμός, ωστόσο, όπως μεταδίδει η La Repubblica, σύμφωνα με τις πρώτες έρευνες της πολιτικής προστασίας δεν σημειώθηκαν ζημιές.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως το κύμα προκλήθηκε από βραχώδη απόσπαση στην περιοχή Sciara del Fuoco.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στην περιοχή νότια της νήσου Βουλκάνο, σήμερα το πρωί σημειώθηκε σεισμός μεγέθους 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σε βάθος 3 χιλιομέτρων.
 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι θα αλλάξει εάν επιβληθεί η επίδειξη ιστορικού των social media για την είσοδο στις ΗΠΑ

Διεθνή / Είσοδος τουριστών στις ΗΠΑ: Τι θα αλλάξει εάν τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο για τον έλεγχο των social media

Τι θα ισχύει για του Έλληνες τουρίστες - Το 5ετές ιστορικό των social media και τα προσωπικά δεδομένα που θα απαιτεί η αρμόδια υπηρεσία, εάν τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο Τραμπ
THE LIFO TEAM
Αρχεία Έπσταϊν: Ο Πίτερ Μάντελσον παραιτείται από τη Βουλή των Λόρδων μετά τη διαρροή email

Διεθνή / Αρχεία Έπσταϊν: Ο Πίτερ Μάντελσον παραιτείται από τη Βουλή των Λόρδων μετά τη διαρροή emails

Εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ δήλωσε ότι ήταν «σωστό» να παραιτηθεί ο Μάντελσον, προσθέτοντας: «Όπως είπε ο πρωθυπουργός σήμερα το πρωί, ο Πίτερ Μάντελσον απογοήτευσε τη χώρα του»
THE LIFO TEAM