Ιταλία: Ισχυρή κακοκαιρία και πλημμύρες

Ιταλία: Ισχυρή κακοκαιρία και πλημμύρες Facebook Twitter
Πλημμύρες στην Τοσκάνη/Φωτ.: il.meteo
0

Έως και 10 βαθμούς Κελσίου κάτω έπεσαν οι θερμοκρασίες στην γειτονική Ιταλία με ένα τετραήμερο κακοκαιρίας να είναι προ των πυλών. 

Ήδη στο Μιλάνο στη βόρεια Ιταλία βρέχει εδώ και τουλάχιστον 6 ώρες ασταμάτητα. Τα πρώτα πλημμυρικά φαινόμενα έχουν κάνει την εμφάνισή τους από την Πίζα στην Τοσκάνη μέχρι και την πόλη Σανρέμο στην Λιγουρία. 

Επιπλέον, στην Τοσκάνη και συγκεκριμένα στο Καμαγιόρε έριξε χοντρό χαλάζι. 

Με πληροφορίες από ΕΡΤ 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η Ευρώπη οδεύει προς πολιτισμική εξαφάνιση»: Το νέο δόγμα Τραμπ για την ήπειρο 

Διεθνή / «Η Ευρώπη οδεύει προς πολιτισμική εξαφάνιση»: Το νέο δόγμα Τραμπ για την ήπειρο 

Το κείμενο διατυπώνει ευθεία πολιτική στήριξη σε ακροδεξιά κόμματα της Ευρώπης, υποστηρίζοντας ότι ορισμένες χώρες «κινδυνεύουν να γίνουν κατά πλειονότητα μη ευρωπαϊκές»
LIFO NEWSROOM
Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Διεθνή / Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Η 22χρονη εντοπίστηκε στο Παρίσι από Ουκρανό δημοσιογράφο, ο οποίος τη ρώτησε πώς αισθάνεται για τις πράξεις του Ρώσου προέδρου, ενώ την κάλεσε να επισκεφτεί το Κίεβο
LIFO NEWSROOM
Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Διεθνή / Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Ο υφυπουργός Παιδείας υπερασπίστηκε το νομοσχέδιο, ενώ κατηγόρησε την Αριστερά ότι θέλει «να φέρνει drag queens και πορνοστάρ στα σχολεία για να μιλούν για σεξουαλική ρευστότητα και παρένθετη μητρότητα»
LIFO NEWSROOM