Ιταλία: Από πουλί που μπήκε στον κινητήρα, η φωτιά στο Boeing

Ιταλία: Από πουλί που μπήκε στον κινητήρα, η φωτιά στο Boeing Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου: Pexels
0

Τον λόγο που ξέσπασε φωτιά κινητήρα σε Boeing ανακοίνωσε η ιταλική ακτοφυλακή.

Ο δεξιός κινητήρας αεροσκάφους τύπου Boeing 787-9 Dreamliner της κινεζικής αεροπορικής εταιρείας Hainan Airlines τυλίχτηκε στις φλόγες λίγο μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο της Ρώμης Φιουμιτσίνο το πρωί της Κυριακής 10 Νοεμβρίου, όπως ανακοίνωσε αξιωματούχος του ιταλικού αεροδρομίου και η ιταλική ακτοφυλακή.

Το αεροσκάφος, το οποίο είχε προορισμό την κινεζική πόλη Σενζέν και στο οποίο επέβαιναν 249 επιβάτες και 16μελές πλήρωμα, επέστρεψε στο Φιουμιτσίνο και προσγειώθηκε με ασφάλεια αφού άδειασε τα καύσιμά του στη θάλασσα.

Ο αξιωματούχος δήλωσε ότι δεν σημειώθηκαν καθυστερήσεις στην εναέρια κυκλοφορία πάνω από το Φιουμιτσίνο ενώ σε ανακοίνωσή της η ακτοφυλακή αναφέρει ότι η φωτιά στον κινητήρα προκλήθηκε όταν μπήκε πουλί μέσα σε αυτόν, τονίζοντας πως είναι κάτι πολύ συχνό που συνιστά σοβαρή απειλή για την ασφάλεια του αεροσκάφους.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ ΙΡΑΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Διεθνή / CNN: Δεν αναμένεται να υπογραφεί σήμερα συμφωνία μεταξύ Ιράν και ΗΠΑ

Οι ΗΠΑ και το Ιράν συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις για μια πιθανή συμφωνία, χωρίς όμως να αναμένεται η υπογραφή της σήμερα, καθώς παραμένουν ανοιχτά κρίσιμα ζητήματα γύρω από το πυρηνικό πρόγραμμα και τις κυρώσεις
THE LIFO TEAM
ΡΩΣΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΚΙΕΒΟ

Διεθνή / Νέα κλιμάκωση στην Ουκρανία: Ρωσική επίθεση στο Κίεβο με υπερηχητικό βαλλιστικό πύραυλο

Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί και δεκάδες τραυματίες από την επίθεση - Κάτοικοι περιέγραψαν μια νύχτα χωρίς προηγούμενο, με εκρήξεις, πυρκαγιές και εκτεταμένες καταστροφές
THE LIFO TEAM