Νέο περιστατικό με Boeing: Άρπαξε φωτιά ο ένας κινητήρας

Νέο περιστατικό με Boeing: Άρπαξε φωτιά ο ένας κινητήρας Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου: Pexels
0

Ένα Boeing 787 της κινεζικής Hainan Airlines επέστρεψε στο αεροδρόμιο Φιουμιτσίνο της Ρώμης αφού άρπαξε φωτιά ο ένας κινητήρας του.

Ο δεξιός κινητήρας του Boeing 787-9 Dreamliner της κινεζικής αεροπορικής εταιρείας τυλίχτηκε στις φλόγες λίγο μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο της Ρώμης σήμερα το πρωί, όπως ανακοίνωσε αξιωματούχος του ιταλικού αεροδρομίου.

Το αεροσκάφος, το οποίο είχε προορισμό την κινεζική πόλη Σενζέν, επέστρεψε στο Φιουμιτσίνο και προσγειώθηκε με ασφάλεια αφού άδειασε τα καύσιμά του στη θάλασσα. Η αιτία του συμβάντος δεν είναι σαφής, είπε ο αξιωματούχος τονίζοντας ότι δεν σημειώθηκαν καθυστερήσεις στην εναέρια κυκλοφορία πάνω από το Φιουμιτσίνο.

Με πληροφορίες από Il Messaggero

 
 
 
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Axios: «Θέλει δράση» - Η δυσαρέσκεια Τραμπ για το αδιέξοδο με το Ιράν πίσω από το σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ

Με φόντο το παρατεταμένο αδιέξοδο με το Ιράν, οι ΗΠΑ προχωρούν σε ένα νέο σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ, που συνδυάζει στρατιωτική παρουσία και διπλωματική πίεση, ανεβάζοντας εκ νέου την ένταση στην περιοχή
THE LIFO TEAM