Ισπανία: Στους επτά οι νεκροί από τις μεγάλες πλημμύρες

Ισπανία: Στους επτά οι νεκροί από τις μεγάλες πλημμύρες Facebook Twitter
0

Επτά νεκροί είναι πλέον ο απολογισμός από τις σαρωτικές πλημμύρες στη νοτιοανατολική Ισπανία καθώς σήμερα βρέθηκε το πτώμα ενός 66χρονου Ολλανδού ο οποίος ήταν αγνοούμενος από την Κυριακή. 

 «Το πτώμα ενός Ολλανδού πολίτη, που αγνοείτο, βρέθηκε» είπε στο AFP ένας εκπρόσωπος τύπου του Αλικάντε, την περιοχή που χτυπήθηκε περισσότερο από τις πλημμύρες. 

«Η περιγραφή που έδωσε η οικογένεια συμφωνεί με τα χαρακτηριστικά της σορού που βρέθηκε» σημείωσε ο ίδιος.

Σύμφωνα με την αρχή Πολιτικής Προστασίας, ο άνδρας παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά στην κοινότητα Δολόρες την Κυριακή το απόγευμα.

Το πτώμα του βρέθηκε στο χωριό Σαν Φουλχένθιο, «σε απόσταση 6 χλμ. από το σημείο που εξαφανίστηκε», διευκρίνισε ο εκπρόσωπος τύπου του Αλικάντε.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

National Geographic: «Οι προορισμοί που αγαπήσατε περισσότερο το 2025» - Το ελληνικό αξιοθέατο στη λίστα των «8»

Διεθνή / National Geographic: «Τα μέρη που αγαπήσατε περισσότερο το 2025» - Το ελληνικό αξιοθέατο στη λίστα των «8»

«Από τα εθνικά πάρκα έως τα αρχιτεκτονικά θαύματα, το 2025 μας χάρισε αμέτρητα μέρη για να ερωτευτούμε με την πρώτη ματιά. Ας ρίξουμε μια ματιά στους προορισμούς που κατέκτησαν την κορυφή της ταξιδιωτικής σας λίστας»
THE LIFO TEAM
NBC News: Ο Νετανιάχου σκοπεύει να ενημερώσει τον Τραμπ για πιθανές νέες επιθέσεις κατά του Ιράν

Διεθνή / NBC News: Ο Νετανιάχου σκοπεύει να ενημερώσει τον Τραμπ για πιθανές νέες επιθέσεις κατά του Ιράν

«Ισραηλινοί αξιωματούχοι ανησυχούν ολοένα και περισσότερο για την επέκταση της παραγωγής του ιρανικού προγράμματος βαλλιστικών πυραύλων» μεταδίδει το δίκτυο
THE LIFO TEAM