Ισπανία: Στους επτά οι νεκροί από τις μεγάλες πλημμύρες

Ισπανία: Στους επτά οι νεκροί από τις μεγάλες πλημμύρες Facebook Twitter
0

Επτά νεκροί είναι πλέον ο απολογισμός από τις σαρωτικές πλημμύρες στη νοτιοανατολική Ισπανία καθώς σήμερα βρέθηκε το πτώμα ενός 66χρονου Ολλανδού ο οποίος ήταν αγνοούμενος από την Κυριακή. 

 «Το πτώμα ενός Ολλανδού πολίτη, που αγνοείτο, βρέθηκε» είπε στο AFP ένας εκπρόσωπος τύπου του Αλικάντε, την περιοχή που χτυπήθηκε περισσότερο από τις πλημμύρες. 

«Η περιγραφή που έδωσε η οικογένεια συμφωνεί με τα χαρακτηριστικά της σορού που βρέθηκε» σημείωσε ο ίδιος.

Σύμφωνα με την αρχή Πολιτικής Προστασίας, ο άνδρας παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά στην κοινότητα Δολόρες την Κυριακή το απόγευμα.

Το πτώμα του βρέθηκε στο χωριό Σαν Φουλχένθιο, «σε απόσταση 6 χλμ. από το σημείο που εξαφανίστηκε», διευκρίνισε ο εκπρόσωπος τύπου του Αλικάντε.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ ΖΕΛΕΝΣΚΙ

Διεθνή / «Καλή και παραγωγική» συνομιλία Τραμπ–Πούτιν λίγο πριν τη συνάντηση με Ζελένσκι

Σε ανάρτησή του, ο Αμερικανός πρόεδρος έγραψε: «Μόλις είχα μια καλή και πολύ παραγωγική τηλεφωνική συνομιλία με τον πρόεδρο Πούτιν πριν από τη συνάντησή μου, σήμερα στις 13:00, με τον πρόεδρο Ζελένσκι της Ουκρανίας
THE LIFO TEAM